mistyday Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2022 Regl kanıyla yapilabilcek bir büyü arıyorum bilgisi olan varsa yazabilrmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meraklı Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2022 Bununla ilgili bir şeyler duymuştum ve pek mantıklı gelmemişti 😒 bence büyünün bile kendince bir mantığı vardır. Büyüyle birinin iradesini etkilemek ciddi bir şey ve... İşe yarasın yada yaramasın regl kanını kullamak bana acayip geldi😕😕 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Helkis Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2023 Büyü yapmak bir yana, eğer bu yazıyı yazmışsan çoktan göze almışsındır; regl kanı vücudun kirli kanıdır ve onunla yaptığın büyü pekte aşk büyüsü işi değil. Regl kanı genellikle ölüm büyülerinde kullanılır, bu da çokça negatif enerjiyi çekeceğin anlamına gelir. Demem o ki aşık etmeye çalıştığın kişiyi farklı şekilde etkileme ihtimalin yüksek olur. Kanın kime ait olduğu da çok önemli. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.