darkmoon1111 Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 ilk defa gördüm..samaja gibi bir isim kullanmışlar.. googlede aradım bulamadım... detaylı bilgisi olup yazan olursa sevinirim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 cok degısık bı balıga benzıyor paylasım ıcın tsk hocam ama yıne de bız bunu bı belfalasa soralım!:D o anlar bu sılerden:D:D:D saygı ve sevgılerımle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 yasojab bu balığın adı anlamı da:yüzünden arı sokmuş japon balığı bu :D:D (İğrencim biliorm) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CorpseBride Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 bn bu balıgı cok sevdm resmi koydugun ii olmus bulablrsm hemen alcam:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 kamuran olur olsa olsa bu baligin adi... baska bi alternatif yok bence kamuran cuk oturuyo... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 belfalas bir el atar bu işe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 bu cins siyah aslanbaş! japon balığının bir türü ancak yanılmıyorsam teleskop ile çaprazlanmış (teleskop da bir japon balığı türüdür) rengini teleskoptan almış...çok emin değilim ama cevap bu değilse bile çok yakın birşeydir. bu arada japon balıklarıyla ilgili bir bilgi:japon balığının aslında adı havuzbalığıdır. havuzbalıklarının bünyeleri su sıcaklığı değişimlerine ve akvaryumun değişen oksijen oranına oldukça dayanıklıdır. ancak oldukça çirkin olduklarından ticari başarısı pek iyi olmamıştır. bunun üzerine havuzbalığının genlerine koi balığı genleri eklenmiş ve ortaya daha renkli ve sevimli bir hayvan olan japonbalığı hayvanı çıkmıştır:D.eski hali gri renklidir, yüzgeçleri kısadır ve iki gözü de önde ve şaşı gibi durmaktadır. gelişen gen teknolojisi ile bebekyüz, balongöz,altınbaş, aslanbaş, teleskop gibi cinsler de ortaya çıkmıştır... ders bitti dağılabilirsiniz arkadaşlar:rofl: saygılar herkese Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ace of Spades Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 benim bir arkadaşım var tövbe tövbe.. hay Allah.. aynı o ya:rofl:..birebir..tip,bakış,kafa.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 ayyy sevimli yaratık mıncıklayarak öpceksin onuuuuuuuuu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moliere13 Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Fish with human face - fishhuman.wmv @ ZippyVideos.com - Free Video Webhosting Bu da o balığın videosu. . Gerçekten çok garip. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest anubis Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2007 vardı hidrobiyolojide ders,su ürünlerine veriolardı..balık psikolojisi.. akvaryum balıkları vardı çok cicilerdi işte aynen böle:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 cok seker ya bi tanede ben isityorum bundan:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 tombik tatlı bişi ama ya:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 kamuran olur olsa olsa bu baligin adi... baska bi alternatif yok bence kamuran cuk oturuyo... :rofl::rofl:ortadan ikiye bölünmüş durumdayım:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mantycore Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 bu balığın ismi morina diye biliyorum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Kata olm bizim balık bu,kafedeki:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 :rofl:balık deyıp gecmeyın 4 kısı 2 sa izleyıp üzerinden geyık cevırebılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whisperNesly Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 çok ilginç ilk defa bölesini gördüm ama adını bilmiorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 aay coq tatlaaağ adı üzeyir olsuuun nolluu noluur noluuuur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.