şapkatavsani Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2022 (düzenlendi) Merhabalar bu hesapta anlattığım çoğu şey gerçekti kendimle alakalı ve birşey itiraf etmem gerekiyor sanırım ilk öncelikle leyadan yöneticilerden özür dilerim ben aslında 3 tane hesap açtım bunun sebebi ise yalnızlığım annem babam var sükürler olsun onları çok seviyorum ama bir yandan yok gibiler annem desen hiç konuşmuyor babamda zaten gün boyu işte ben ise okula gidemiyorum açık lisedeyim neden diye sorarsanız ilkokulda rahatsızlandım psikolojik olarak ağır bir rahatsızlık korkular ve üzüntü çocukluğumu mahvetti herşeyi düzeltmeye çabalıyorum buna kendimi eğitmeyle başladım şuan onu yapmaya çalışıyorum dediğim anlattığım şeyler doğruydu ama kendim öğrenmem daha mantıklı acımla kendim yüzleşmek daha mantıklı tekrardan tüm yöneticilerden özür dilerim özellikle nevermore witch of rainden ve leyadan çok ilgilendi kendileri çok teşekkür ederim bütün bilgiler için sizlere içimi dökmek istedim teşekkür ederim sizde itiraf etmek isterseniz edebilirsiniz Aralık 2, 2022 şapkatavsani tarafından düzenlendi Etkinlik oluşturmaya karar verdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2022 Diğer hesaplarını da paylaşırsan çok iyi olur 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leya Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2022 02.12.2022 - 13:48 tarihinde, şapkatavsani yazdı: Merhabalar bu hesapta anlattığım çoğu şey gerçekti kendimle alakalı ve birşey itiraf etmem gerekiyor sanırım ilk öncelikle leyadan özür dilerim özür dilerim özellikle nevermore witch of rainden ve leyadan çok ilgilendi kendileri kim oldugunu simdi anladim. hep gittigin zaman gercekten kafam karisiyor. bir sefer olsun gitmesen duzgun konussak belki seni daha iyi anlayabilirdim. ozur dilemene gerek yok ama sadece merak ediyorum. yazip kayboluyorsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.