locked_puppet Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2007 İngiltere'de felçli bir adam, yeni bir beyin sönsörü sayesinde, düşünerek bilgisayarın imlecini hareket ettirdi ve e-postasını açtı. Kol ve bacakları felçli 25 yaşındaki adam, "BrainGate" sensörü sayesinde bilgisayarda e-postasını açabildi ve bir robot kolunu kontrol edebildi. Felçli hasta, Massachusetts'deki Cyberkinetics Neurotechnology Systems tarafından geliştirilen bu sistemin denendiği ilk kişi oldu. Bilim adamları, hastanın beyninin hareketi sağlayan bölgesine 100 elektrodun bulunduğu minik bir silikon çip yerleştirdi. Böylece hücrelerin faaliyetleri kaydedilerek bilgisayara aktarıldı ve bilgisayarın komutları tercüme etmesiyle hastanın cihazı kontrol etmesi ve hareket ettirmesi sağlandı. Massachusetts hastanesi yetkilileri, bu yöntemin, felçli insanların yaşamını kolaylaştırmada bir umut olduğunu söylediler enteresan 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Gerçekten ilginç Ama felçliler için güzel bir yöntem... Yakında böyle yönetilmeye kalkmazsak iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Bilimkurgu filmleri gerçek oluyo. Yakında aramıza cyborglarda katılmazsa iyidir. Gerçi sınırlı olanları aramızda ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon1111 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 insanoğlu sınırlarını zorluyor... tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Çok iyi yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Vay be bende üşeniyorum bazen kalkmaya deniyorum arada olmuyor acılmıyor kendiliginden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 yukardaki milyontane işlem uygulanmadan olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elrond Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 paylaşım çok güzel süper yaaa arkadaşların dediği gibi yakında aramızda cyborglar katılcak böle giderse:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freemind Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 tam bır telekınetık sayılmaz ben bu adamın vıdeosunu ızlemıstım kafasına bırsey yerlestırıyolar o alet beyın dalgalrını radyo ve bı nevını bılgısayrın anlıyabılecegı sınyanlere cevırıp bılgısyara gonderıyor. Teknolojı urunu atıyorum kolunuza takılan robot kolun sınırlerınızden gelen emırlerı anlaması ve o yonde hareket etmesı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bvlgari06 Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 çok sevindim wallah bu habere:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2007 bence de güzel ancak bu nörolojik vi olay o yüzden sağlık kısmına açılsaydı daha iyi olurmuş. ellerine sağlık locked puppet:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 çok ilginç acaba çipsizde gerçekleştirilirmi:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phora Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 bende kapalı trafiği açmaya çalışıyorum henüz gelişme kaydedemedim malumunuz istanbul trafiği çok çalışmam lazım çokkkkk:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2007 bence düşünce gücüyle şöyle dumanı tüten bir patlıcan musakka yapamıyorsa o düşünce gücü işe yaramaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2007 bence düşünce gücüyle şöyle dumanı tüten bir patlıcan musakka yapamıyorsa o düşünce gücü işe yaramaz O halde düşünce gücüyle karnını doyuramaması içten bile değil... locked saol paylaşım için.. hatırlıyosun di mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bruhd Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 garip ve güzel bir yenilik.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chadra Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Gerçekten çok güzel bir başarı (: valla herşey gelişiyor artık (: teşekkrler paylaşım için (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 sadece felç değil kolu,bacağı olmayan insanlarda da işe yarayabilir o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 bi ara şu 3 bilim adamına çip yerleştirerek kendilerinin yok edildiği iddaa edilmişti. başkalarının düşüncelerine bile yön verdirtiyolarsa.. e pes.. kim bilir daha neler bulunmuştur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.