Absoluta Virtute Oluşturma zamanı: Mart 16, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2023 Bir küçük torbaya biraz toprak, lavanta, kekik, sarı kantaron. Kanınızdan bir damla ekleyin. Üç kez okuyun: "Hastalık beni yere sermeyecek, Düşman beni bulamayacak, Kötü adam evime girmeyecek Bela bana ulaşmaz geri döner, Bana kötülük yapmaya çalışan Zarara girer Ben (İsim) iyi yaşayacağım. Bu torba kötülükten ve büyüden beni (isim) koruyacak. Öyle olsun. " Torbayı gizli bir yerde saklayın. Bir yıl sonra ritüeli tazeleyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2023 kaynak alabilir miyim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Absoluta Virtute Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2023 Benim ritüelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.