Absoluta Virtute Oluşturma zamanı: Mart 21, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 21, 2023 Evinize ailenize kimin zarar verdiğini bulmak için, ateşe bir tava koymanız ve ısındığında üzerine tuz dökmeniz, bıçak ile saatin ters yönünde karıştırmanız ve 3, 6 veya 9 kez okumanız. Tamam yeter hissedene kadar. "Bana zarar veren, bana kötülük dileyen, beni rahat bırakmayan, kıskanç gözuyle bana bakan, mutluluğu çalan, şu tavadaki tuz gibi, cayır cayır yansın. Amin." Size büyü yapan ya da yaptıran var ise, koşarak gelip sizden birşey isteyecek ya da size getirecek en azından içecek, yemek, ödünç olarak herhangi bir şey vb. Saçma sapan nedenlerden dolayı özür diler. Affetmeyeceksiniz, ondan bişey almayacaksınız ve ona bişey vermeyeceksiniz. 3 gün evden bişey vermeyin ve eve bişey almayın. Bundan sonra, evinize giden bir dört yol ağzına tuz dökülmelidir. Size yapılan büyü, sahibine dönecektir. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gizemuck Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2023 Sevgili Absoluta peki büyüyü geri döndürme değilde gideni geri döndürme hakkında bilgin var mi… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Absoluta Virtute Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2023 Bağlama büyüye prensip olarak karıyım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğruluk İzcisi Yanıtlama zamanı: Eylül 11 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11 Eğer üzerimizde bir büyü yoksa ve yine de bu gibi döndürme büyülerini yapmanın bir sakıncası var mıdır? Bir de büyüyü yaparken söylenen sözlerin ezberden olması şart mıdır (sadece bu büyü için sormuyorum)? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Absoluta Virtute Yanıtlama zamanı: Eylül 13 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13 11.09.2024 - 22:08 tarihinde, Doğruluk İzcisi yazdı: Eğer üzerimizde bir büyü yoksa ve yine de bu gibi döndürme büyülerini yapmanın bir sakıncası var mıdır? Bir de büyüyü yaparken söylenen sözlerin ezberden olması şart mıdır (sadece bu büyü için sormuyorum)? Bu gibi büyüleri bilemem, ama bu büyü yapılabilir. Arınma olarak çalışır. Çünkü niyetteki sözler illaki büyü geri döndürmüyor, her türlü kötü dilekler ve düşünceleri geri döndürüyor aynı zamanda. Niyeti kağıda yazıp okuyanlar var. Ben ezberliyirum. Ritüel sırasında kağıttan okumak konsantrasyonu bozabilir. Hele daha da zor ritüeller olunca yapılacak tüm hareketlerin provasını birkaç defa yaparım. Kusursuz olmalı. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğruluk İzcisi Yanıtlama zamanı: Eylül 14 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14 çok teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.