Iana Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2023 (düzenlendi) Erk hayvanları ile ilgili türkçe/ingilizce kaynak biliyor musunuz ? Bir de: Şamanizmi biliyorsanız eğer kitap önerebilir misiniz ? ( neopaganizm veya günümüze yakın çıkan şamanizm kitapları ilgimi çekmiyor ) Mayıs 20, 2023 Iana tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Novaedex Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2023 I. M. Lewis'in Ecstatic Religion kitabını oku. Birde; erk hayvanları tamamen insanın alter egosudur, hayatını daha düzgün ve rahat idame ettirebilmek için yarattıklarıdır. Hayatta sana öncülük eden fikir ve düşüncelerinin tasifidir, maddi veya manevi değildir, kılıftır. Fiziksel yeteneklerin ve mental stabilitene göre bir erk hayvanı isimlendirirsin, o hayvan seni temsil eder, sonra işin içine yardımcı erkler girer vesaire vesaire. İşin uzmanı birini bulup göz falı baktırmayı dene. İstanbulda isen kolay olacaktır öbür türlü bilemiyorum. İçinin tasfirini yapan canlıyı sana birebir sunacaktır göz falı. 1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Iana Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2023 Evet, biliyorum ama teşekkür ederim düşüncem doğruymuş demek ki. Göz falı bakan yerleri biliyor musunuz ya da nasıl bulabilirim düzgün bir yer biliyor musunuz ? 21 dakika önce, Novaedex yazdı: I. M. Lewis'in Ecstatic Religion kitabını oku. Birde; erk hayvanları tamamen insanın alter egosudur, hayatını daha düzgün ve rahat idame ettirebilmek için yarattıklarıdır. Hayatta sana öncülük eden fikir ve düşüncelerinin tasifidir, maddi veya manevi değildir, kılıftır. Fiziksel yeteneklerin ve mental stabilitene göre bir erk hayvanı isimlendirirsin, o hayvan seni temsil eder, sonra işin içine yardımcı erkler girer vesaire vesaire. İşin uzmanı birini bulup göz falı baktırmayı dene. İstanbulda isen kolay olacaktır öbür türlü bilemiyorum. İçinin tasfirini yapan canlıyı sana birebir sunacaktır göz falı. özelden de yazabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.