Iana Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2023 2023: Celladıma gülümserken çektirdiğim son resmin arkasındaki satırlar: Ben Engin, bir işe yaramaz, 25. Her şey ben yaşarken oldu, bunu bilsin insanlar ben yaşarken koptu tufan, ben yaşarken yeni baştan yaratıldı kainat, her şeyi gördüm içim rahat gök yarıldı, çamura can verildi, linç edilmem için artık bütün deliller elde kazandım nefretini fahişelerin lanet ediyor bana bakireler de. Sözlerim var köprüleri geçirmez kimseyi ateşten korumaz kelimelerim kılıçsızım, saygım kalmadı çünkü buğday saplarına uçtum ama uçuşum, radarlarla izlendi gayret ettim ve sövdüm, bu da geçti polis kayıtlarına. kara ruhlu der bana görevini aksatmayan kim varsa laboratuvarda çalışanlara sorarsanız ruhum sahte evi Nepal'de kalmış Amerikalı salyangozdur ruhum gerçekleri görenlerin gözünde. Acaba kim bilen doğrusunu? Hatta ben bile, kıyı bucak kaçıran ruhumu, sanki ne anlıyorum? Dört İncil'den Yuhanna'yı tercih edişim niye? Ola ki şeytana satacak kadar bile bende ruh yok. Telaş içinde kendime bir sır beğeniyorum, çünkü bu, ruhum olmasa da saklanacak bir şeydir sır ile birlikte insanın sinematografik bir hayatı olabilir; Gelin bir pazarlık yapalım sizinle insanlar, Bana kötü bana terkettiğiniz düşünceleri verin, o vazgeçtiğiniz günler, eski yanlışlarınız ah, ne aptalmışım dediğiniz zamanlar onları verin, yakınmalarınızı artık gülmeye değer bulmadığınız şakalar ben aştım onları dediğiniz ne varsa bunda üzülecek ne var dediğiniz neyse onlar boşa çıkmış çabalar, bozuk niyetleriniz içinizde kırık dökük, yoksul, yabansı verin bana verin bilerek işlediğiniz suçları da. Bedelini de biliyorum size çek yazmam yakışık almaz bunca kaybolmuş talan parayla ölçülmez biliyorum. Bakın ben, bir çok tuhaf marifetimin yanısıra ilginç ödeme yolları bulabilen biriyim, üstüme yoktur ödeme hususunda, sözün gelişi bir söyleve ne dersiniz? Bir söylev: Büyük İnsanlık İdeali hakkında ! Yahut, adınıza bir çekiliş düzenleyebilirim kazanana vertigolar, nostaljiler karasevdalar.. çıkar. Yapılsın adil pazarlık, yapılsın yapılacaksa, işte koydum işlemeyi düşündüğüm suçları sizin geçmiş hatalarınız karşısına. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.