cnarkl7 Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2023 Öncelikle merhabalar birkaç aydır wicca ile uğraşıyorum daha başlangıç seviyesi bir cadıyım ve telekinizi denemeleri yapıyorum ve kendime bir wicca asası yaptım ve Asya ile element çalışması yapmam gerektiğini gördüm birçok kaynakta aynı zamanda da asanın telekinizi mi güçlendirmesi için kullanıyorum ve şu ana kadar pek bir ilerleme olmadı sorum şu ki telekinizi mi geliştirmek için başka hangi yöntemler var ve element çalışması dedikleri şey nasıl yapılıyor aşamaları neler detaylıca anlatırsanız çok sevinirim iyi günler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2023 Telekinezi üst başlığına baktınız mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.