lil.winds Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2023 Merhabaa, ben beyaz cadı mıyım yoksa yeşil mi karar veremiyorum, ikisi birden olmam mümkün mü? Beyaz cadılığa kendimi çok daha yakın hissediyorum fakat aynı zamanda ağaçlara, hayvanlara, doğaya da çok yakın hissediyorum, tek sorun bazı böceklerden rahatsızlık duymam ama aynı zamanda onlara da kendimi yakın hissediyorum, acı çekiyorlarsa, kanatları kırıksa ben de çok kötü hissediyorum, sizce hangisi olduğumu nasıl anlayabilirimm? Lütfen yardımcı olun, iyi günlerrr ❤️ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Absoluta Virtute Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2023 Beyaz ve yeşil birbiriyle çelişmedgi için. İkisi birden olabilirsiniz. Öğrenmeye bakın, zamanla taşlar yerlerine oturur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magnusss357 Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2023 Kendinizi dişina cikmazsiniz.Zaten yolculuk esnasında gelişince oluşumda doğacaktır ne olduğu... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.