Kofebz Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2023 Yıldızları gök cizmi olarak tanımlıyoruz ama benim son zamanlarda düşüncelerim herkesin bir yıldızı olduğu yönünde, yıldızın düşük olması yüksek olması da bununla ilgili diye düşünüyorum. Bedenlerimiz ve yüksek benliklerimiz arasında aracılık eden bağlantı kuran bir aracı görevinde ve o yüzden bence ünlülere halk tarafından çok sevilen kişilere STAR diyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Novaedex Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2023 yok daha neler diyorum 😁 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
777 Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2023 8.06.2023 - 00:34 tarihinde, Kofebz yazdı: Yıldızları gök cizmi olarak tanımlıyoruz ama benim son zamanlarda düşüncelerim herkesin bir yıldızı olduğu yönünde, yıldızın düşük olması yüksek olması da bununla ilgili diye düşünüyorum. Bedenlerimiz ve yüksek benliklerimiz arasında aracılık eden bağlantı kuran bir aracı görevinde ve o yüzden bence ünlülere halk tarafından çok sevilen kişilere STAR diyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz yani, yıldızın düşük veya yüksek olması gerçek bir yıldız ile ilgili değil aslında ama güzel/ilginç teori olmuş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.