SpawN Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2007 Mutluluk; Gülümseyebilmekse hayatın her deminde, Paylaştıkça artıyorsa değeri, Ceplerinde değil, yüreklerinde duyuyorsa onu insanlar, Diğerlerinin kederine vesile olmuyorsa, Mutluluklar dilerim... Ümit; Yeniliyor, ama yıkılmıyorsa insan, Korkmuyorsa kaybetmekten, Sönmüş bir yaşamın üzerine hayaller kurabiliyorsa, Yelken açabiliyorsa sonsuzluğa, Gelecekten ümidim var… Sevgi; Yaşamaksa sadece sevgili için, Ve her an o'nu anmak Sevebilmekse o'nun sevdiklerini, Ölmüyorsa sevgiler ölünce, Mecnun’u çöllere düşürebiliyor, bülbülü gül için ahu zar ettirebiliyorsa, Ve sevgi, bir ateşse çevresindekileri ısıtan, O ateşin bir kıvılcımı da ben olayım... saygı ve sevgılerımle!!! 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 begendıgıne sevındım tsk! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 güzel ama gercekcı degıl..öle olabılse keske:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Teşekkürler spawn... Güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 sende sagol babacım! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 verdiğin kadar alırsın ötesi yok kainatta..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 3ünü bir arada bulabilmek ne zor Sağol ortakım! Saygı ve sevgilerimle!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Yaşamak,Sevmek ve Öğrenmek) Taylandın ortasında,Malezya sınırına yakın,Chayah adında uzak bir yer var.Büyük bir gölün ortasında bulunan küçük bir ada bu. Adada bir budist manastırı var. Adada hiç su olmadığı için anakaradan sandallarla su taşıyıp büyük bir fıçıda saklıyorlar. Bir gün,orada ki Budist öğretmenim,bana dar görüşlülüğü açıklamaya çalışırken güzel bir öykü anlattı: "Günboyu çalışıp didinirsin ve akşam olunca büyük bir iştahla,damlasını bile boşa harcamaman gerektiğini bildiğin bu değerli sudan içmek istersin. fıçının kapağını kaldırırsın,kepçeni uzatırsın ve bir de bakarsın ki fıçıda bir karınca vardır. Çok öfkelenirsin. 'Hangi yüreklilikle benim adamda ki,benim ağacımın altında,benim gölgeliğimde,benim fıçımda olan benim suyuma girersin'der,karıncayı eziverirsin. İşte iyeliğe (sahipliğe) bağımlılık budur. Ya da karıncayı ezmeden önce biraz düşünüp 'hava çok sıcak ve burası adanın en serin yeri. Suyuma da zarar vermiyorsun' der kepçeni karıncaya değdirmemeye özen gösterek suyunu alır içersin. İyeliğe bağımsızlıktır bu! Bir de İyelikten arınmak diye birşey vardır. Fıçıyı açıp karıncayı gördüğün an,iyi,kötü,doğru,yanlış gibi şeyler düşünmeden hemen karıncaya bir parça şeker uzatırsın. İşte sevgi! Leo Buscaglıa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 çok güzelmiş keşke başka bi başlık altında açsaydın sevgi.....iyi kötü kar zarar düşünmeden verebilmek...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.