777 Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2023 merhabalar, uzunca yazmıştım fakat bu yazıların silinmeyeceğini ve herkesinde ulaşmasını uygun görmediğim için geri sildim, kısaca giriş yapıyorum; benimle bizzat iletişime geçmiş özel biri, rüya aleminde değildik(gözünüzü kapadığınızdaki siyah görüntü mevcut ve de bilinciniz açık) kalpgözümü açmam gerekiyor, gerçi bunun özünü bilsemde o boyut apayrı bir olay o güce ne kadar sahibim sorgulanır. bilgi/yön verebilcek inançlı kişiler varsa aramızda sadece mesaj yoluyla dönmesini istiyorum. teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2023 Merhaba , açıkçası kalp gözünü açmak yada taç çakranı aktif hale getirmek bazı meditasyonlarla yapılabilir ve genelde evrene bakış açınla ilgilidir.Elbette yapabilirsin.Pek ayrıntı vermemişsiniz o yüzden bende sizinle iletişime geçen kişi,varlık yada her neyse dikkatli olmanızı öneririm.Eğer bu özel kişinin insan olup da sizi obsede edebilecek bir varlık olmadığına eminseniz telepatik çalışmalar da yapabilirsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
777 Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2023 (düzenlendi) 2 saat önce, AbraKadabra yazdı: Merhaba , açıkçası kalp gözünü açmak yada taç çakranı aktif hale getirmek bazı meditasyonlarla yapılabilir ve genelde evrene bakış açınla ilgilidir.Elbette yapabilirsin.Pek ayrıntı vermemişsiniz o yüzden bende sizinle iletişime geçen kişi,varlık yada her neyse dikkatli olmanızı öneririm.Eğer bu özel kişinin insan olup da sizi obsede edebilecek bir varlık olmadığına eminseniz telepatik çalışmalar da yapabilirsiniz... detay vermekten kaçındım çünkü bunu açıkça söylemem etik değil. varlık katiyen değildi çünkü olamaz, o kılığa bürünemezler. teşekkür ederim yanıtınız için (not: zaten 1,5 sene önce gördüm fakat son 6 aydır üzerine yoğun düşününce denileni kavrayabildim) Haziran 10, 2023 777 tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.