Jump to content

verilen mesaj, yardım edin

777

Önerilen Mesajlar

merhabalar, uzunca yazmıştım fakat bu yazıların silinmeyeceğini ve herkesinde ulaşmasını uygun görmediğim için geri sildim, kısaca giriş yapıyorum; benimle bizzat iletişime geçmiş özel biri, rüya aleminde değildik(gözünüzü kapadığınızdaki siyah görüntü mevcut ve de bilinciniz açık) kalpgözümü açmam gerekiyor, gerçi bunun özünü bilsemde o boyut apayrı bir olay o güce ne kadar sahibim sorgulanır. bilgi/yön verebilcek inançlı kişiler varsa aramızda sadece mesaj yoluyla dönmesini istiyorum.

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba , açıkçası  kalp gözünü açmak yada taç çakranı aktif hale getirmek bazı meditasyonlarla yapılabilir ve genelde evrene bakış açınla ilgilidir.Elbette yapabilirsin.Pek ayrıntı vermemişsiniz o yüzden bende sizinle iletişime geçen kişi,varlık yada her neyse dikkatli olmanızı öneririm.Eğer bu özel kişinin insan olup da sizi obsede edebilecek bir varlık olmadığına eminseniz telepatik çalışmalar da yapabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, AbraKadabra yazdı:

Merhaba , açıkçası  kalp gözünü açmak yada taç çakranı aktif hale getirmek bazı meditasyonlarla yapılabilir ve genelde evrene bakış açınla ilgilidir.Elbette yapabilirsin.Pek ayrıntı vermemişsiniz o yüzden bende sizinle iletişime geçen kişi,varlık yada her neyse dikkatli olmanızı öneririm.Eğer bu özel kişinin insan olup da sizi obsede edebilecek bir varlık olmadığına eminseniz telepatik çalışmalar da yapabilirsiniz...

detay vermekten kaçındım çünkü bunu açıkça söylemem etik değil. varlık katiyen değildi çünkü olamaz, o kılığa bürünemezler. teşekkür ederim yanıtınız için (not: zaten 1,5 sene önce gördüm fakat son 6 aydır üzerine yoğun düşününce denileni kavrayabildim)

777 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...