bastonsuz kedi Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2023 Arkadaşlar ben bu olaylarla sık ilgilenmiyorum. Dilerseniz size problemimi anlatayım. Eve dönerken histir ya içimde bi noktaya kendimi odaklayabildiğimi keşfettim. Kafamda siyah bir boşluk olduğunu düşünüo sanki etraftan enerjinalıyor da oraya odaklıyormuşum gibi bir olay yaptım. Evde kanepede daha da odaklanıp yapıyordum. Tam kafamda siyah bir noktaýa odaklanmıştım ki evdeki bir kapı şiddetle çarptı. O noktaya odaklanırken sanki dış cünyadan somutlanıyor gibi hissettim sizce bunun karşılığı nedir. Bunu eskiden 1 2 defa daha yaşadım. Ama farklı şekillerde İlk astral seyahat denememi lisenin başında yapmıştım titreme evresine kadar gelmiştim fakat sesle uyanmıştım yıllar sonra lise sonda bir deneme daha yaotım küt diye bir ses duydum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
777 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2023 16 saat önce, bastonsuz kedi yazdı: Arkadaşlar ben bu olaylarla sık ilgilenmiyorum. Dilerseniz size problemimi anlatayım. Eve dönerken histir ya içimde bi noktaya kendimi odaklayabildiğimi keşfettim. Kafamda siyah bir boşluk olduğunu düşünüo sanki etraftan enerjinalıyor da oraya odaklıyormuşum gibi bir olay yaptım. Evde kanepede daha da odaklanıp yapıyordum. Tam kafamda siyah bir noktaýa odaklanmıştım ki evdeki bir kapı şiddetle çarptı. O noktaya odaklanırken sanki dış cünyadan somutlanıyor gibi hissettim sizce bunun karşılığı nedir. Bunu eskiden 1 2 defa daha yaşadım. Ama farklı şekillerde İlk astral seyahat denememi lisenin başında yapmıştım titreme evresine kadar gelmiştim fakat sesle uyanmıştım yıllar sonra lise sonda bir deneme daha yaotım küt diye bir ses duydum. tam olarak ne demek istediğini kavrayamadım. belli ki gerçekten odak yeteneğin yüksek ve farkındasın ve soyutlandığın için dıştan duyduğun sesi tehdit olarak algılamışsın. aradığın çözüm tam olarak nedir çünkü sorun göremedim çünkü odaklanmak bunu gerektirir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bastonsuz kedi Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2023 4 saat önce, 777 yazdı: tam olarak ne demek istediğini kavrayamadım. belli ki gerçekten odak yeteneğin yüksek ve farkındasın ve soyutlandığın için dıştan duyduğun sesi tehdit olarak algılamışsın. aradığın çözüm tam olarak nedir çünkü sorun göremedim çünkü odaklanmak bunu gerektirir O noktaya tam olarak odaklandığımda tuhaf bir his hissettim daha sonra kapı tüm gücüyle çarptı. Bunda herhangi olumsuz birşey olabilir mi sorum bu. Evde yalnızım, gün boyunca olmazken bu düşünce sırasında olması beni tedirgin etti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Novaedex Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2023 Herhangi bir şeye odağını tam verdiğinde dışarıdan gelen rastgele bir etkileşime daha duyarlı olursun. Yaşanan rastgele olaylarda anlam aramamalısın derim. Gün boyunca aynı olay yaşansa dahi odak halinde olmadığın için dikkatini çekmiyordur. Algıda seçicilik yanisi, iyi forumlar dilerim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.