the prophet Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2023 birkac yil once 3.goz uzerine calismalarim ilerledikten sonra et yiyememeye ve kan kokusu almaya basladim (suan bu seyi biraktim ve ailem zorla et ve hayvansal urun yediriyor) ayrica birkaç arkadaşım beni düşündüğünde kokularını alıyorum. yani bir anda birinin kokusunu alıp mesaj atıyorum ve o da o an beni düşündüğünü söylüyor ya da tanıştığım insanlar tanışmadan önce beni rüyasında gördüğünü söylüyor neden olabilir bu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sssxxx Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2023 Etraftakiler haber veriyordur olabilir. Herkesin etrafında bir şeyler var sonuçta. Tanışmadan önce rüyada görme konusu ise gayb değildir ki gaybı bilemezler. Aklınızda bir plan vardır o plana istinaden o bilgi gidebilir ve o gün orda denk gelmeden önce rüyada gösterilebilir. Bu aynı falcıya gidip kredi başvurusu onaylanan fakat henüz kendisine açıklanmayan kişinin, kredi başvurusunun onaylandığı falcının etrafındaki cinlerin görüp olacağını bildirmesi ile kişiye falcının gaybı geleceği bilebildiğini yutturması gibi bir şeydir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lucci Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2023 25.06.2023 - 22:53 tarihinde, the prophet yazdı: birkac yil once 3.goz uzerine calismalarim ilerledikten sonra et yiyememeye ve kan kokusu almaya basladim (suan bu seyi biraktim ve ailem zorla et ve hayvansal urun yediriyor) ayrica birkaç arkadaşım beni düşündüğünde kokularını alıyorum. yani bir anda birinin kokusunu alıp mesaj atıyorum ve o da o an beni düşündüğünü söylüyor ya da tanıştığım insanlar tanışmadan önce beni rüyasında gördüğünü söylüyor neden olabilir bu ? arkadaşlar öyledir. aramaz sormaz, sen ararsın, msj atarsın, sitem edersin... 'aaa ben de seni düşünüyodum' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
777 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2023 bildiğim tek bir şey var ise o da koku konusunun çok ilimli ve sırların barındırıyor olması. bu gıda tüketimine dikkat ettiğinde kim bilir algıların nasıl etkilenir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.