Ardabltofficial Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2023 Herkese merhaba lütfen bana nasıl Peri daveti yapılır öğretirmisiniz not @nevarmore bana takdı bütün paylaşımlarımı engelliyor lütfen engellenmeden yardım edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Novaedex Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2023 Sitede aynı konu zaten bulunduğu için aynı isimle yeni bir topic açmanı engelliyor adam. İnternet kullanmayı öğren. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ardabltofficial Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2023 1 saat önce, Novaedex yazdı: Sitede aynı konu zaten bulunduğu için aynı isimle yeni bir topic açmanı engelliyor adam. İnternet kullanmayı öğren. 1070 tane sayfayı yorumu okudum hiç bir sonuç yok nasıl yapılacagını öğreten yok çoğu link paylaşmış o linkler de açılmıyor ve bu arada ben siber güvenlik uzmanıyım yani sizden çok daha iyi internet kullanmayı biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magnusss357 Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2023 Berhetiye duası bir davettir.Bir çok görevli varlık gelir.Ama bunları okumak ehil olamayanlar mussallat kaptırır.Gelen varlık sizin babanızın çocuğu değil.Beni görmüyorsun bişey yapmıyorsun.Niye çağrıyorsun der size zarar verir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ardabltofficial Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2023 1 saat önce, magnusss357 yazdı: Berhetiye duası bir davettir.Bir çok görevli varlık gelir.Ama bunları okumak ehil olamayanlar mussallat kaptırır.Gelen varlık sizin babanızın çocuğu değil.Beni görmüyorsun bişey yapmıyorsun.Niye çağrıyorsun der size zarar verir. Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magnusss357 Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2023 Temiz mekanda olun.Ve abdesti olun.Davet önce 100 ayet kürsi okuyun koruma amaçli.Yuksek bilinçler fazla dokunmazlar.Bir çok görevli varlık beraberinde gelir.Oyun oynaya bilirler.Bilincli olmaya dikkat edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ardabltofficial Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2023 12.07.2023 - 22:11 tarihinde, magnusss357 yazdı: Berhetiye duası bir davettir.Bir çok görevli varlık gelir.Ama bunları okumak ehil olamayanlar mussallat kaptırır.Gelen varlık sizin babanızın çocuğu değil.Beni görmüyorsun bişey yapmıyorsun.Niye çağrıyorsun der size zarar verir. 13.07.2023 - 00:24 tarihinde, magnusss357 yazdı: Temiz mekanda olun.Ve abdesti olun.Davet önce 100 ayet kürsi okuyun koruma amaçli.Yuksek bilinçler fazla dokunmazlar.Bir çok görevli varlık beraberinde gelir.Oyun oynaya bilirler.Bilincli olmaya dikkat edin. Kaç gündür deniyorum Ne gelen oldu ne giden hayır vaktim kısıtlı olmasa sıkıntıyla yüzlerce kez deneyeyim ama vaktim sıkıntı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magnusss357 Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2023 Göremediniz hissetmediniz şeylerle uğraşmayin o zaman.Berhetiye ismimler cin ismimleri cinler ismimleri zikir edilince saniyede gelir.üçüncü gözünüz kapalı demek ki.Biraz açık olsa geldiklerini hissederdiniz.Çok güçlü bir davet bu mutlaka gelmişlerdir.Demek ki siz onların frekansina ait değilsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.