Binah Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2023 Bir varmış bir yokmuş Lucifer ve Düşler Lordu Lucifer. " Ben şimdi bir Kurt'um, dışarıda sinsi sinsi av peşindeyim. " Düş. " Ben şimdi Avcıyım, Atımın Üzerin de Kurt avlıyorum " Lucifer. " Ben şimdi Yılan'ım, zehirli dişlerimle etleri ısırırım" Düş." Ben şimdi yırtıcı bir Kuş'um, pençelerimle kavrar yılanla beslenirim" Lucifer. " Ben şimdi katil bir Bakteriyim, canlı yaşamı yok ederim" Düş." Ben şimdi bir Dünyayım, uzayda süzülen yaşamı besleyen" Lucifer." Ben parlayan bir Yıldızım, her şey patlıyor tüm gezegen yanıyor " Düş. " Ben şimdi bir Evrenim, Bütün her şeyi kuşatıyor, Bütün Yaşamı kucaklıyorum " Lucifer. "Ben Şimdi yaşamın Zıttı'yım, kıyametin canavarıyım. Her şeyin sonunda ki karanlığım. Simdi ne olacaksın Düş Lordu?...Yaşamın zıttın'da ne hayatta kalabilir ki? Şimdi neden burdan gitmene izin vereyim? Zaten artık düşlerin yok ve zaten Cehennem de düşlerin olamaz ki! " Düş. " Benim burada Düşlerimin olmadığını söylüyorsun. Bel ki sözlerin doğrudur. Düşlerim gerçekten Cegennem de yokmudur?...burada tutsak edilenler Cennet düşünü görmeseler, Cehennemin gücü olurmuydu? _________ Vahiy 22: 16 " Ben lsa, kiliselerde size bu şeylere tanıklık etmesi için Meleğimi gönderdim. Ben Davut'un kökü ve soyuyum. Parlak ve Sabah Yıldızıyım " 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bpdI Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2023 Bir saat önce, Binah yazdı: Cennet düşünü görmeseler, Cehennemin gücü olurmuydu? Dünyaya düşmeseler, cennetin kıymeti olur muydu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Binah Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2023 05.08.2023 - 15:47 tarihinde, bpdI yazdı: Dünyaya düşmeseler, cennetin kıymeti olur muydu? Evet, girdiğimiz kendi yaptığımız kafesimiz... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.