kibelee Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2023 Merhabalar herkese gördüğüm rüyalar gerçekleşiyor , sanki her uyuduğumda olacak bir olayı görüyorum .. ayrıca uykumda mekanda seyahat yapıyorum daha önce hiç gitmedigim yerleri görüyorum . Arkadaşımın odasının vizyonunu görebiliyorum . Beklemedigim anlarda vizyonlar görüyorum . Fakat bu yeteneğim yaklaşık 10 ay önce gitti ... Olumsuzluklara çok kapıldım bu yüzden gittiğini düşünüyorum . Üniversite ye hazırlanıyordum . Fakat ne yapmalıyım yorumunuzu merak ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Novaedex Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2023 (düzenlendi) Bunları yapabildiğin 10 ay öncesindeki günlük alışkanlıklarını ve yaptıklarını listele. Birde şuan bir gün içinde yaptıklarını listele, aradaki farkı anla ve mental anlamda seni geliştirecek düşünceleri ve düşünce yöntemlerini tekrar hayatına kat. Durugörü büyük bi erdem, ve insan bir kere öğrendiğini unutmaz. Birde forumda bu konu hakkında yazılar olduğuna eminim. Bakınız Ağustos 7, 2023 Novaedex tarafından düzenlendi Yazım Hataları! 3 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.