Kofebz Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2023 Bana göre meleklik bir statü bildirgeci şeytanda bir melekti ve kovuldu yani üst paradigmalardan tanrı katlarından uzaklaşarak lanetlendi statüsü düştü. Melek dediğin şeye akılsız hiç birşey düşünemeyen varlıklar gözüyle bakmak komik geliyor bana o kafada değilim gayette iradeleri olan bilinç formları iradeli, onurlu, erdemli, heybetli her türlü üstün meziyetle kendilerini donatmış bilinç formları. Bu durumda insanlarda, yani insan dediğimiz avatara geçirilen bilinçlerde ilahi katlarda başka matrix sistemindeki bilinç formalrına rehberlik edip, yada bulundakları mekanda tanrıyı yücelten yaratımın sağ frekansını ayarlayan yüce formlar melekler olabilirler. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ???? çok merak ediyorum 1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sssxxx Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2023 Azazil İslama göre melek değildi, cinlerdendi. Yani iradesi ve en önemlisi kibrin kaynağı nefsi olan bir varlıktı. Diğer İbrahimi Dinlerin kabul görmüş görüşlerinde de cinlerden diye geçer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.