009_Fingo_Carlins Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2023 Arkadaşlar; hatalarımdan ders alamıyorum bir türlü ...kendimi kötü hissettiren insanların yanlarına gitmekten vazgeçemiyorum. Bir süre gitmeden durduktan sonra yine gidiyorum. ( örnek 1 hafta / 10 gün )...Ayrıca kalabalıkta da duramıyorum / işkence gibi oluyor. Sözü çok uzatmayayım ama içimi döktüğüm , kendi kendime yazılar yazdığım bir sitem var oradaki bu konuyla ilgili 1 yıldan uzun süre önce yazdığım yazıyı da gönderiyorum. Ben saf ve zararsız biriyim ancak çoğu zaman " hayır " diyemiyorum.30 yaşındayım artık kurtulmak istiyorum. Öyle çaresiz kaldığım oluyor ki bu saatten sonra her türlü görüş - öneri - nasihat - tavsiyeye açığım . Aranıza yeni geldim. Saygılar, sevgiler _gerçekten müthiş bir siteymiş.[Gnoxis.com] https://princefingolfin1993.wordpress.com/2022/01/03/anatolia-nin-hissettirdikleri/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Absoluta Virtute Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2023 Şu konuyu okuyun. Sonra konuşuruz. Yazarlığınız iyi bu arada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.