Kofebz Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2023 Gündelik hayatımda çok fazla oluyor evhamla alakalı değil sadece kötü düşünceleri almıyorum. Misal bigün teyzem geliyor ondan bana doğru akan bir enerjiyi fark ediyorum. Ve o enerjiler kelimelere dönüşüyor anlık akıyor. Vücudumu da etkiliyor nazara aşırı açığım bu yüzden, dışarı çıktığım zaman sanki bütün insanlar baz istasyonu bende alıcıyım gibi bi etki hepsini hissediyorum. ve son zamanlarda enerjiler hiç hoş değil maalesef, bunun nedeni nedir, nasıl etkisini azaltabilirim rahatsız oluyorum çünkü baya teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demonozika Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2023 Ruh Molekülünün vücutta Kİ salınımını azalt , bol bol abur cubur, jelibon, florürlü yiyecekler tüket , sağlıklı değil ama kalp gözünü kapatman lazım , dimetil triptamin salınımını azaltman lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kofebz Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2023 7 saat önce, Demonozika yazdı: Ruh Molekülünün vücutta Kİ salınımını azalt , bol bol abur cubur, jelibon, florürlü yiyecekler tüket , sağlıklı değil ama kalp gözünü kapatman lazım , dimetil triptamin salınımını azaltman lazım Ahsghshs saçmalama l*n daha beter olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sssxxx Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2023 Metafiziksel konulara kafa yormayın, enerjilerle uğraşmayın. Siz uğraşmazsanız aklınızı başka yere verirseniz durduk yere insanlardaki enerjilerde sizle muhatap olmaz. Florür konusu doğru. Florürlü şeyler örneğin diş macunları DMT yi pasifize eder, 3. gözü kapatır. Sizin zaten açık olduğunu düşünmüyorum görme kasılma bayılma yaşadığınızı zannetmiyorum, sadece enerji olarak hissediyorsunuzdur 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kofebz Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2023 30.10.2023 - 00:25 tarihinde, sssxxx yazdı: Metafiziksel konulara kafa yormayın, enerjilerle uğraşmayın. Siz uğraşmazsanız aklınızı başka yere verirseniz durduk yere insanlardaki enerjilerde sizle muhatap olmaz. Florür konusu doğru. Florürlü şeyler örneğin diş macunları DMT yi pasifize eder, 3. gözü kapatır. Sizin zaten açık olduğunu düşünmüyorum görme kasılma bayılma yaşadığınızı zannetmiyorum, sadece enerji olarak hissediyorsunuzdur Hayır bayılma falan yok rahatsız ediyor sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.