rebelgoth Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2023 Her Ay belli bir tarihte tam kestiremediğim bir zamanda , ruhsal olarak daha güçleniyorum bunu tesadüf farkettim o tarihlerde rüyalarımda merak ettiğim şeyleri , insanları görüyorum gelecekteki olabilecek bir adımı görebiliyorum insanların düşüncelerini okuyabiliyorum , bu düşünce okuma sanki karşımdaki insan düşündüğünde sesini kendi beynimde duyuyorum ve hislerim aşırı derecede artıyor , tamamen spontane oynadığım idda kuponundan 1500 lira para kazandım hiç bişmediğim takımlar hiç bilmediğim bir lig, keza futbolada çok ilgim yok ama 1500 lira para kazandım .. bu durumlar içerisinde sıkışıp kaldım açıkcası astral seyahet denemelerimde tam çıkacak gibi oluyorken korkudan geri dönüyorum başım dönüyormuş gibi etrafım titriyormuş gibi oluyor bunun gibi durumlar yaşayan arkadaşlar varmı nasıl bir yol izlemeli , yoksa günümüzün çağına ayak uydurum tamamen bırakılmalımı bilmiyorum.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sssxxx Yanıtlama zamanı: Şubat 10 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10 Merhaba geçmiş olsun diyelim. Bu tarz cinlerin en büyük özelliği kişiyi olağanüstü göstermesi zannettirmesi ve sonunda aklıyla/gerçeklik ile oynamaya çalışmasıdır. Naçizane tavsiyem bırakın, hiç muhatap olmayın. Müslüman iseniz bu dönemlerde defne yaprağı yakarak tütsüleyin, demleyin çayını için, sabah akşam ayetel kürsi ile kendinize daire kurun, gene ayetel kürsi ile evi bağlayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
777 Yanıtlama zamanı: Şubat 28 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28 11.02.2024 - 01:54 tarihinde, sssxxx yazdı: Merhaba geçmiş olsun diyelim. Bu tarz cinlerin en büyük özelliği kişiyi olağanüstü göstermesi zannettirmesi ve sonunda aklıyla/gerçeklik ile oynamaya çalışmasıdır. Naçizane tavsiyem bırakın, hiç muhatap olmayın. Müslüman iseniz bu dönemlerde defne yaprağı yakarak tütsüleyin, demleyin çayını için, sabah akşam ayetel kürsi ile kendinize daire kurun, gene ayetel kürsi ile evi bağlayın. tamam haklısın fakat yüzde elli durumda haklısın. gerçekten algıları açılıyor olabilir. bu tarz söylemlerde bulunup kişiyi iyice tribe sokmamak gerek. fakat şöyle de bir mesele var ki, işin içinde cin varsa bunu fark etmesi kolay olur. dediğin gibi inancına sığınıp algıları daha da gelişmeye devam ediyorsa zaten doğru yoldadır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.