Kofebz Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2023 Annemi sevemiyorum, kardeşim, babam, önceden sevdiğim tüm o kişiler... yeni insanlar dahil oluyor persfektifime yok... ne kimseyi sevebiliyorum, ne özlüyorum, ne üzülüyorum. Onun yerine neden bu hisleri hissetmiyorum diye acı çekiyorum. Çocukları da sevemiyorum. Herşey bi anlamsız... kalbimi iyileştirmek için neler yapmalıyım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2023 Hiçbir şey hissetmemek de bir his değil midir?Bence siz kendinizi fazla dinliyorsunuz.Şükretmeyi bilince,ne biliyim 1 bardak su içtikten sonraki o şükür hissi(helede su soğuksa) yani o hissiyatla bile hayatını yeni baştan yazabilirsin.Unutma herşey beyinde başlar.kalp çakranı aktive edici meditasyonlar da yapabilirsin..vs Yani hayata farklı bir bakış açısıyla bakmayı deneyin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2023 Sebebi depresyon çözümü bilmiyorum, hayatı hep sevdim hep seveceğim 😁 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2023 13 saat önce, nevermore yazdı: Sebebi depresyon çözümü bilmiyorum, hayatı hep sevdim hep seveceğim 😁 Aynen kanka😀🤗 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bpdI Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2023 Muhtemelen patolojik bir durum tedavi olmayı deneyebilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.