kedilikiz Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2023 2019 senesinde dolunay varken birden huzur bulup bir kağıda dolunay ışığı denk gelecek şekilde istediklerimi yazdım kağıdı katladım son iki kısmını da sağ ve sol kısım birbirine bakacak şekilde sol kısma anne adımı sağ kısma kendi adımı yazıp yatağın altına attım sonrasında hayatıma aşk girdi sandım çok iyi bir hayatım olacağını vs sandım kandırıldım. Önceki yaptığım hatanın karmasını da ödemiş olabilirim bilmiyorum. Şimdi tekrardan bu dileklerimi dolunayda yapıp bu şekilde yapıp bu sefer denize atmayı düşünüyorum ama bu büyüye girer mi korkuyorum. Tamam sonuçta kendi annemin adı ve kendi adımı kullanıyorum bir başkasına bir şey yapmıyorum. Artık hayatımda köklü değişiklik istiyorum ve bir daha 2019 daki gibi olmasından da endişeliyim. Düşünceleriniz nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2023 Büyü olarak nitelendirdiğiniz çalışmalar çok daha komplike olgular ... Girmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kedilikiz Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2023 Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sssxxx Yanıtlama zamanı: Şubat 17 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17 Bu büyüye girmez ama vakit israfına girer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.