Pneumatic Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2023 Merhaba, eskiden forumda mevcut online üyeler görülebiliyordu şimdi o özellik yok mu ? Tekrar geri getirilebilme şansı var mı ? Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bpdI Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2023 Sol üstte gözat kısmında çevrimiçi kullanıcıları görüntüleme kısmı var 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pneumatic Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2023 13 saat önce, bpdI yazdı: Sol üstte gözat kısmında çevrimiçi kullanıcıları görüntüleme kısmı var evet sonradan fark ettim bende teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2023 Eskiden bu forumda heretik adlı oldukça olgun nihilist bir genç adam vardı.online üyeler bölümüne baktığım zaman genelde felsefi konularda vede cinlerle alakalı konularda takıldığını görürdüm.Hayatında hiç cinlerle takılıp 2 viski devirmeyen bu genç adam ,her ne hikmetse dilinden bu paranormal varlıkları düşürmezdi.Şimdi o delikanlı gitti yerine sizin gibi daha olgun birisi gelmiş Pneumatic.Hayat görüşünüzü merak ediyorum doğrusu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2023 arkadaşın söylediğini anladım . ilk zamanlarda çok daha detaylıydı format değiştikten sonra malzemeden çalmışlar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pneumatic Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2023 11 saat önce, AbraKadabra yazdı: Eskiden bu forumda heretik adlı oldukça olgun nihilist bir genç adam vardı.online üyeler bölümüne baktığım zaman genelde felsefi konularda vede cinlerle alakalı konularda takıldığını görürdüm.Hayatında hiç cinlerle takılıp 2 viski devirmeyen bu genç adam ,her ne hikmetse dilinden bu paranormal varlıkları düşürmezdi.Şimdi o delikanlı gitti yerine sizin gibi daha olgun birisi gelmiş Pneumatic.Hayat görüşünüzü merak ediyorum doğrusu.. selam evet heretik benim. eski şifremi kaybettim. olgunlaşma konusunda ise daha çok yaşlandım diyebilirim. zamanın etkisi. sen antalyada oturuyordun onu hatırlıyorum ama ismini bir türlü çıkartamadım. cinler ve paranormal konular artık hayatımdan emekli oldu. bilimsel materyal kupkuru gerçeklikten başka bir şey kalmadı. bunu övünerek değil üzülerek söylüyorum. bu arada ismin a harfi ile başlıyordu onu hatırlıyorum. ha birde ben tekamülde çok üstünüm diye sağa sola hava atıyordun ama bir halt değildin. şimdi ne haldesin bilmiyorum ama selamlar 1 1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2023 On 12/3/2023 at 10:19 AM, Pneumatic said: selam evet heretik benim. eski şifremi kaybettim. olgunlaşma konusunda ise daha çok yaşlandım diyebilirim. zamanın etkisi. sen antalyada oturuyordun onu hatırlıyorum ama ismini bir türlü çıkartamadım. cinler ve paranormal konular artık hayatımdan emekli oldu. bilimsel materyal kupkuru gerçeklikten başka bir şey kalmadı. bunu övünerek değil üzülerek söylüyorum. bu arada ismin a harfi ile başlıyordu onu hatırlıyorum. ha birde ben tekamülde çok üstünüm diye sağa sola hava atıyordun ama bir halt değildin. şimdi ne haldesin bilmiyorum ama selamlar +1. when reality hits you 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pneumatic Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2023 42 dakika önce, akuma yazdı: +1. when reality hits you fena koyuyor ama alışıyorsun bir süre sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lucci Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2023 16.11.2023 - 19:12 tarihinde, Pneumatic yazdı: Merhaba, eskiden forumda mevcut online üyeler görülebiliyordu şimdi o özellik yok mu ? Tekrar geri getirilebilme şansı var mı ? Teşekkürler https://www.gnoxis.com/online/ şuradan sadece online misafileri görülebiliyor. üyeleri bilmiyorum 👍 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.