the prophet Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2023 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2023 rüyalarımda ya da uyku uyanıklık arasında zaten sürekli garip şeyler yaşayan biriyim ama dün akşama doğu bi 40 dakika kadar uyudum ve hic bu kadar tuhaf hissetmemistim. simdi rüyamı ve uyandığımda olan kısmı yazacağım. lütfen özellikle son kısma bakın İlk başta değişik renkli sekilli bir camın onundeydim salonun içinde de etkinlik vardı herkesin üstünde eski tarz elbiseler vardi ve benim üzerimde çok güzel bir elbise vardı ve camın önünde zamanla tarot kartlari olustu ama sadece kucuk arkanalari gordum ve içeri bakmaya devam ettim biri gelip bana bir şeyler sordu ama onu gecistirdim o da bana bakıp daha ne sorup yardımcı olabilirim bilmiyorum dedi sonra bu kapıdan geçip içeri girecek misin dedi ben de hayır dedim adam gitti ben de arabalarin arasından çıkıp koştum beni takip etmesinden korktum sonra küçük bir çocuk vardı elini tutuyordum daha sonra bir yol vardı kar vardı her yerde yürürken yolda ölmüş bağırsakları dışarı çıkmış yavru köpek vardı ona çok üzüldüm ama bakmamaya çalışarak yürüdüm sonra yolda küçük oyuncaklar ve pelus ayı gördüm daha sonra arkamı döndüm elimi tutan çocuk, annesi, babası ve 20 li yaşlarda bir kız vardı ama mutsuzdu gözleri de normal insanlardan farklıydı ama gözlük de kullaniyordu her neyse adam çok kötüydü ve beni o soğukta bırakacaktı hava da kararıyordu ne yapacağımı bilemedim kendim giderim fln dedim ordan bir evde belirdik o gözlüklü kızın eviymis normal öğrenci eviydi kızla konustuk fln sonra hazırlanıp evden çıkacaktık ama bir türlü çıkamadık diğeri kapıda bizi bekliyordu ama kızla sürekli bir şey hakkında sohbet ediyordum son eşyalarımı aldığımda bir şey fark ettim sonra bir anda evden çıkmadan önce o kıza döndüm karşımda da ayna vardı ve o kıza dedim ki ne yapacağım şuan ruyada olduğumu biliyorum uyanmadan tavsiyen var mı dedim aynada kendime baktım sonra kız da bana bakıp gülümsedi ve bir şeyler söylemeye başladı ama ben uyanmaya başladım ve onu dinleyemebilmek için dedim ki uyanmaya başlıyorum elimi tut o konuşurken gözlerim kapandi uyandim (gerçek hayattaki kısım) gözlerimi açtım uyandim sandim ama uyanmamışim vücudum havaya kalktı ve birilerinin beni taşıdığını hissettim onları görmedim ama odamın içini gordum odamın kapısına doğru ilerlerken bir anda tamamen uyandim yatagimdaydim ama gerçekten o sırada gözlerim ve bilincim açıktı ve vücudumun havalandigini daha önce de uyku uyanıklık arasında defalarca yaşadım ama birileri bir anda beni taşımaya başlayınca ve odamın kapısına doğru götürünce hissettim her şeyi tamamen (evde sadece kediler vardı bu arada) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pneumatic Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2023 Bence sondaki durum bilhassa astral seyahat gibi duruyor. Havalanma ve bulunulan mekanı yukarıdan görme tipik semptomlardan. Sanırım tarota aktif olarak başladınız ki bu zaten çeşitli enerji dalgalanmalarına ve vizyonlara yol açabilecek bir boyut kapısı işlevi görüyor. Astral seyahat pek çok bilgi edinimi için iyi bir başlangıç olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2023 Konunun genel kısmı rüya yorumuna giriyor, genel çalışmalarınız var mıdır? Düzenli çalışmalar vs vs bunların hepsi uyku düzenini ve rüyaları etkiliyor.bilinç bazen bizi yanıltıyor ,uyku ve uyanıklık evresinde, özellikle kendini savunmaya geçtiği andan itibaren . Forumda benzer konu ve yorumlar faydalı olacaktır. Astral seyahat mi diye soruyorsanız, hayır tam olarak değil. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the prophet Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2023 9 saat önce, Pneumatic yazdı: Bence sondaki durum bilhassa astral seyahat gibi duruyor. Havalanma ve bulunulan mekanı yukarıdan görme tipik semptomlardan. Sanırım tarota aktif olarak başladınız ki bu zaten çeşitli enerji dalgalanmalarına ve vizyonlara yol açabilecek bir boyut kapısı işlevi görüyor. Astral seyahat pek çok bilgi edinimi için iyi bir başlangıç olabilir. Aslında tarot bakmaya tam olarak baslamadim ama hiçbir bilgim yokken rüyamda büyücü kartını verdi biri bana (öyle bir kart olduğunu bilmiyordum) sonra birkaç kere de rüyamda birilerine fal baktim. kartları 1 2 hafta önce aldım ama daha öğrenemedim. astral konusunda da emin değilim daha önce de aynı şekilde vücudumun çekildiğini hissettim, kulaklarım cinlamaya başladı ve bir sefer sol kulagimda köpek havlaması duydum sonrakinde de sol kulagimda birinin bana bir şeyler dediğini duydum ve bilincim açıldığında evde beyaz bir kedi ve güneş sembolu gördüm yani durumlar çok karışık kafam daha karışık yanıtınız için teşekkürler❤️ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the prophet Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2023 6 saat önce, nevermore yazdı: Konunun genel kısmı rüya yorumuna giriyor, genel çalışmalarınız var mıdır? Düzenli çalışmalar vs vs bunların hepsi uyku düzenini ve rüyaları etkiliyor.bilinç bazen bizi yanıltıyor ,uyku ve uyanıklık evresinde, özellikle kendini savunmaya geçtiği andan itibaren . Forumda benzer konu ve yorumlar faydalı olacaktır. Astral seyahat mi diye soruyorsanız, hayır tam olarak değil. Aslında yaptığım pek bir çalışma yok ama küçükken de bu tarz şeyleri çok yaşıyordum aileden gelen bazı durumlar var ve bilinc konusunda da emin değilim yaşanan şeyleri beynimin içinde değil direkt bütün vücudumda hissediyorum o yüzden kafam karışık ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pneumatic Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2023 8 saat önce, the prophet yazdı: Aslında tarot bakmaya tam olarak baslamadim ama hiçbir bilgim yokken rüyamda büyücü kartını verdi biri bana (öyle bir kart olduğunu bilmiyordum) sonra birkaç kere de rüyamda birilerine fal baktim. kartları 1 2 hafta önce aldım ama daha öğrenemedim. astral konusunda da emin değilim daha önce de aynı şekilde vücudumun çekildiğini hissettim, kulaklarım cinlamaya başladı ve bir sefer sol kulagimda köpek havlaması duydum sonrakinde de sol kulagimda birinin bana bir şeyler dediğini duydum ve bilincim açıldığında evde beyaz bir kedi ve güneş sembolu gördüm yani durumlar çok karışık kafam daha karışık yanıtınız için teşekkürler❤️ Büyücü kartı majör arkananın 1 numaralı Büyük Başlangıç kartıdır. Adından, sayısından ve kartın görselinden de anlaşılacağı gibi ruhsal gelişim yolunda atılan ilk büyük adımı simgeler. Majör arkana tarottaki büyük değişimleri , dönüm noktaları simgeleyen kartlar serisidir. Bence zaten bilinçaltın, ya da çevrende seni izleyen bir takım enerjiler/varlıklar bu yolda devam etmen için seni teşvik ediyor. İlk başta kafa karışıklıkları , farklı sesler görseller vb. bence normaldir. Kulağında duyulan rastgele sesler ise farklı kapılardan bir şeyler hissetmeye yatkın olduğunu ancak tam olarak duyularının oturmadığını gösteriyor. Zamanla yolda ilerledikçe düzene girecek ve ruhsal denge oturtulacaktır. İyi şanslar dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the prophet Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2023 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2023 yanıtınız için teşekkür ederim biraz yaşadığım şeyden bahsetmek istedim. 2 kere büyücü kartını gördüm ve uyandığım bir seferde (bu tarot büyücü kartı rüyasından sonra mı oldu hatırlamıyorum üzerinden 1 2 yıl geçti) uyandigimda masamda oturan bir adam vardı yüzünü görmedim kafası ve vücudu kapaliydi ama elinde bir baston vardı kafasını öne eğdi ve bir anda yok oldu bundan aylar sonra gördüğüm bir deste de aynı odamda sandalyemde oturan adam gibiydi ve büyücü kartiydi yani bilmiyorum bazen ben mi deliriyorum diyorum ama rüyalarımda birileri bana bir kitap veriyor okuyorum bir şeyler anlatıyorlar ama bunlar rüya gibi değiller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BadassPal Yanıtlama zamanı: Ocak 22 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22 Ruhsal olarak gelişim ve açılım gösterdiğin bir dönemde olabilirsin. Pozitif bir destek alıp bu gelişimi destekleyen bir bağlantı kurmuş gibisin. Tarot kartları ile ilgili kısım bunu gösteriyor. Ancak ilk deneyimde anlattığın rüya ve sonrasında olanlar bir çeşit negatif bir saptırma çabası içinde olan bir başka durumu işaret ediyor. Bence gördüğün rüyalar projekte edilmiş olabilir sana. Bir çeşit tiyatro, oyun. Seni o kapıdan geçirmeye çalışan adam aslında art niyetli bir varlık. Sen onun art niyetini hissedip korkup kaçmışsın. Astral bedenine uyandığında ise odandan taşındığını görmende bir çeşit kaçırılma durumu gibi geliyor bana. Kedileri görmüş olmanda bilgi eksikliğinden ötürü aslında çevrende olan varlıkları bilincin kedi şeklinde göstermiş sana. Bunlar art niyetli varlıklar gibisinden. Diğer yandan kedi sembolü astral projeksiyonunda sembollerinden biri. Yorumum özetle astral bedenindeyken kaçırılma durumu yaşamış olabilirsin. Konuyla ilgili detay istersen dm den yazabilirsin. İyi günler. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the prophet Yanıtlama zamanı: Ocak 26 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26 22.01.2024 - 21:37 tarihinde, BadassPal yazdı: Ruhsal olarak gelişim ve açılım gösterdiğin bir dönemde olabilirsin. Pozitif bir destek alıp bu gelişimi destekleyen bir bağlantı kurmuş gibisin. Tarot kartları ile ilgili kısım bunu gösteriyor. Ancak ilk deneyimde anlattığın rüya ve sonrasında olanlar bir çeşit negatif bir saptırma çabası içinde olan bir başka durumu işaret ediyor. Bence gördüğün rüyalar projekte edilmiş olabilir sana. Bir çeşit tiyatro, oyun. Seni o kapıdan geçirmeye çalışan adam aslında art niyetli bir varlık. Sen onun art niyetini hissedip korkup kaçmışsın. Astral bedenine uyandığında ise odandan taşındığını görmende bir çeşit kaçırılma durumu gibi geliyor bana. Kedileri görmüş olmanda bilgi eksikliğinden ötürü aslında çevrende olan varlıkları bilincin kedi şeklinde göstermiş sana. Bunlar art niyetli varlıklar gibisinden. Diğer yandan kedi sembolü astral projeksiyonunda sembollerinden biri. Yorumum özetle astral bedenindeyken kaçırılma durumu yaşamış olabilirsin. Konuyla ilgili detay istersen dm den yazabilirsin. İyi günler. teşekkür ederim size özelden yazdim dönüş bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.