Melekkanatları Oluşturma zamanı: Şubat 5 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 5 Herkese selamlar, arkadaşlar 2 gün önce rüya gördüm rüyamda gece vaktiydi 4 -5 kişi var ama kim olduklarını bilmiyorum bir konuşma oluyor konuşmaları hatırlayamıyorum bana diyorlar senin bu geçitten geçmen lazım diyorlar geçit kapısıda dikdörtgen şeklinde silik ışıklı birşeydi ve ben ordan geçince başka bir boyuta geçtiğimi farkettim ama oan beynim uyan diye uyarıda bulundu geçtiğimi hissettim ama anında uyandım manasını çözemedim bence beynim korku üretti ve ben o boyutta neler olduğunu göremedim bilgi edinemedim boyutlar ararsı geçitlerle alakalı bilgisi olan veyahutta rüyaya mana bulan varsa yorum yazarsa mutlu olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pneumatic Yanıtlama zamanı: Şubat 6 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6 selam astral seyahat deneyebilirseniz sorularınıza boyutlar arası varlıklardan cevaplar bulmayı deneyebilirsiniz belki de ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melekkanatları Yanıtlama zamanı: Şubat 7 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7 21 saat önce, Pneumatic yazdı: selam astral seyahat deneyebilirseniz sorularınıza boyutlar arası varlıklardan cevaplar bulmayı deneyebilirsiniz belki de ? Astral deneyimlerim birkez başarılı olmuş gibi oldum uzun süredir deneyim yaşayamıyorum:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.