the prophet Oluşturma zamanı: Şubat 7 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 7 selamm Ben cook uzun süredir fal baktirmaya çalışıyorum ama cidden bilgisine yeteneğine guvendigim kimse bana fal bakamadi ve her seferinde bakmaya çalıştıklarında onlara sıkıntı oldu( rahatsiz edilme, mide bulantısı, baş dönmesi, kusma gibi şeyler yaşadı karşı taraflar) Bu yüzden ben de gerçekten iyi bir şekilde fal baktırmak istiyorum çünkü öğrenmem gereken konular var. eğer isterseniz bana özelden ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melekkanatları Yanıtlama zamanı: Şubat 7 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7 Bende istiyorum gerçeken iyi bir falcı varsa banada yazabilir misiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
777 Yanıtlama zamanı: Şubat 28 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28 7.02.2024 - 16:56 tarihinde, the prophet yazdı: selamm Ben cook uzun süredir fal baktirmaya çalışıyorum ama cidden bilgisine yeteneğine guvendigim kimse bana fal bakamadi ve her seferinde bakmaya çalıştıklarında onlara sıkıntı oldu( rahatsiz edilme, mide bulantısı, baş dönmesi, kusma gibi şeyler yaşadı karşı taraflar) Bu yüzden ben de gerçekten iyi bir şekilde fal baktırmak istiyorum çünkü öğrenmem gereken konular var. eğer isterseniz bana özelden ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkürler 1- öğrenmeye çalıştıkların hayat kalım meselesi mi yoksa insani duygular ve düşüncelerden etten püften bir konu mu? sonuçta zaten gerçekleşmiş bir duruma müdehale edemezsim, olan olmuştur. senin gerçek bilgiye erişmen hiçbir şeyi ifade etmiyor 2- naçizene tavsiyem taşıdığın ruhani enerjini temizlemen olacak. fal baktırmak tamam zaten boktan bir alışveriş ama sen kendin ile başkalarına da zarar verdirtiriyorsun. konuda umursamaz gibisin, amacına ulaşsan yeter mi? kendi kendini kuyuya sürükleme. eğer gerçekten çok istiyorsan amacın fal baktırmak değil, kalp gözü açık iyiye hizmet eden birini bulmak olacak. bu da mı olmuyor? şansın var ise rüyanda görebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.