tugcemgul Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2007 arkadaşlar forumda yeni değişikliklermi oldu yoksa benim mi haberim yok bilmiyorum ama bilgisi olan bi cvp verirse sevinirim hem uzman yazım yok hemde imzam yok neler oluyor:D??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Bende rap biyografi bölümünü açmaya çalışıyorum ama rock/metal bölümü çıkıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 benim imzam geldide uzman yazım yok neler oluyo ya anlamadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 imzalar yer kaplamasın dıye ve forumu yormaması acısından sagdece bır kez gosterılıyor!uzman ve dığer yazılara ne oldu bılmıyorum! ortakım senın cınde bı sey dıyemıyecem tek bıldıgım bu ımza! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 :Dkalksın mı kalkmasın mı derken kalktı sanırım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Sağol ortakım düşünmen yeter! Mescalin çok iyi düşünmüşsünüz..Prof yazmasından çok fazla rahatsızdım ben Çok ciddi duruyordu..Tamam olana kadar bekleyelim bölümleri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Evet arkadaşlar sitede bazı değişiklikler yapıyoruz kısa sürede tamamlanacaktır çalışmalar.. 1) İmzalar artık kısa yazılmış teşekkürler, eline sağlık vs gibi mesajlarda çıkmıyor. Bu sizin sayfayı açış hızınızı baya arttırcaktır. Aynı zamanda bir sayfada uzunda yazsanız sadece bir defa imzanız gösterilir.. 2) Uzman, prof vs gibi üye rütbelerini yanlış anlaşıldığı gerekçesi ile kaldırdık yerine daha eğlenceli ve gothic rütbeler düşünüyoruz. Önerilere açığız.. 3) Müzik bölümünde olduğu gibi birkaç bölümde daha yanlış yönlendirmeler oluyor en kısa sürede bunlarda düzeltilecek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 ruh emici gündüz yürüyen gibi şeyler olsa güzel olur rütbelerde:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 yaa aslına bakarsan ben d yeni üü oldm ve sende bana yardım edersen sevnrm:confused:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Dygu ... Forum kullanımın anlatıldığı bölümden yaralanabilirsin bu konuda...Sitenin alt kısımlarında ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 evet bence imza işi çok iyi oldu. rütbe için bişey diyemiyorum bence problem yoktu ama herşeyin mükemmel olması için uğraşılıyorsa değişklik iyi olucak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitekristal Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Bazılarının yarım sayfa resimli imzaları var...! Benim garibim iki satır imzam görünmüyor bile Üstelik onların ki her yerde çıkıyor benimki yok yahu.......Aşkolsun yani ne diyeyim:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.