karahulk Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2007 Kadin: Ben olursem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !! Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!?? Adam : Oyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor. Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?? Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim. Kadin: (yuzunde uzgun kirgin bir ifadeyle)Evlenirsin.. Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir iç çeker) Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin? Adam : Baska nerde yatilabilir ki?? Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyar misin?? Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur. Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan Ayakkabilar giymesine de izin verirsin....?? Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara... Kadin: ......................? !!! Adam : Haas....s................!!! .......................... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Süper...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 bayanlardan nasil laf yenir az sonra ,noradan ögrenirsin, baslik büyük saol konu icin .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 amaneyyynnnnnn dikkat etmedim başlığaaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 hehe daha görmedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Ben de başlık demek istiyorum:) Konu süperdi eline sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Gördüm... küçük harf... sinir etmeyin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 özür nora yaaa dalgınlığıma geldiiiiiiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 hahahah :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 cok guzel babacım eyw!:D:D:D saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.