KATA Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2007 :Dkoca bölüm açıldı hala bi allahın kulu mesaj atmamış kurdeleyi ben kestim...gerisi sizden mescalıne tekara tşk etmek ıstıyorum umuyorum kı güzel işler cıkaracagız:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 hani tartışma nerde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Tartışma konusu zamanla çıkar canım.. Hadi hayırlı olsun bölümümüz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Hepimiz için hayırlı olsun.Şimdi sistematik bir şekilde nasıl felsefe paylaşımları yapabiliriz,kronolojik sıraya göre mi gidicez,akımlara göre mi gidicez filozofları mı tek tek tanıtıcaz onları kararlaştıralım bir an önce. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Uzun zamandır beklediğim bir kuluptü.Sevindim.Bende elimden geleni yapmak isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 hadi hatırlı uğurlu olsun allah hayırlı tartışmalar nasip eylesi:D ama böle olmuyo ya biraz felsefe yapalım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Hepimiz için hayırlı olsun.Şimdi sistematik bir şekilde nasıl felsefe paylaşımları yapabiliriz,kronolojik sıraya göre mi gidicez,akımlara göre mi gidicez filozofları mı tek tek tanıtıcaz onları kararlaştıralım bir an önce. Önce filozofları tanıtalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Peki fikir arkımlarına göre mi sıralyalım filozofları yoksa kronolojik sırayla mı gitsin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 sanırım fikir akımlarına göre sıralamak daha mantıklı olacaktır. Ama farketmez. Kronolojik sırayla da hareket edebiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 hayırlı ossunn yeni klubumuz:) fikir akımlarına gore gidilse daha ii olur yani bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Hayırlı olsun Umarım güzel paylaşımlarımız olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Çok yararlı bir kulüb olacağına inanıyorum.Açılmasında katkısı olan arkadaşları da kutluyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 sistematik olması zorunlumu sıradan bır olayın felsefı boyunu tartısabılırmıyız gecen gun matrıxle ılgılı acılmıstı ama yavan gectı neyse sız baslatın bızlerde katılırız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 işe baslamadan önce felsefe bolumu varken neden felsefe klubune ıhtıyac duyuldu bunu bır arastırmak gerekır bence...felsefe bolumu adlı konuyu takıp eden arkadaslar az cok anlayacaktır benı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Hadi kata başla sen ben sana yetişirim,valla:yes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 önemlı duyuruda ben teklıfı sundum aslında:) (kulaktan tutup cekerek getırmek gerekıomus bı de bu var:rofl:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 2 sayfa oldu bile,ben kulübü unutmuşum ya:utançla yüzünü kapayıp kulaklarına kadar kızaran smile: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 balık hafıza:D en ıyı ben anlarım senı hadı kactım görusuruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ULKARDAN Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 ya ben bişey ortaya atmıştım ama yanlış bölüme atmışım herhalde insan psikolojisi bölümünde:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 sorun degıl tekrar yazarsın da... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 İşte klübün yönetim kısmının herkese açık olamamsını istememdeki sebep buydu.Şu konuda bile geyik başlamış ne diyim yani helal olsun kata:)Neyse çok konuşmayayım ben.Felsefi tartışma isteyen arkadaşlar tartışmak istedikleri konulaar ait başlıklar açabilirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 tmm sustum:) yönetımle ılgılı teklıfın guzel aslında:) -------------------- arkadaslar tartısmalarda mumkunse savundugunuz veya karsıt göruslerın eksılerını artılarını ortaya koyarsanız basarıya ulasırız:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 ben elimden geleni yapcam sizinleyim dostlar...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 güzel şeyler çıkacaktır ortaya bende varım arkadaşlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 tmm sustum:) yönetımle ılgılı teklıfın guzel aslında:) -------------------- arkadaslar tartısmalarda mumkunse savundugunuz veya karsıt göruslerın eksılerını artılarını ortaya koyarsanız basarıya ulasırız:) tesekkurler arkadaslar en azından bırınız savundugunu bırakıp muhalıf görevınde olabılırse o da yeter:) -------------------- arkadaslar ben teklıfı sunmustum ama ses cıkaran olmadı ..yıne de ben asagıdakı kıtapları sırası ıle okumayı planlıyorum(tarıhsel ve dusunsel olarak bırbırının devamı oldugundan..)..su an veya sonradan katılmak ısteyen arkadaslar olursa ortak bır calısma yapabılırız..bılgılerınıze:)saygılar:) 1 Aydınlanma DONKİŞOT YAYINLARI Veysel Atayman 140sayfa 2.Aklın Sınırları/Kant Felsefesine giriş DONKİŞOT YAYINLARI Veysel Atayman Yayın Yılı: 2005; 215sayfa 3.Varolmanın Acısı, Schopenhauer Felsefesine Giriş DONKİŞOT YAYINLARI Veysel Atayman 180 sayfa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.