m3lt3m Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2006 NASIL BAKILIR? : Fal için sözkonusu isimdeki fiziksel, zihinsel, duygusal, ruhsal enerji sembollerinin açıklamalarına bakmak gerek. İsimdeki harflerin anlamlarını biraraya getirerek anlamlı sonuç çıkarıyorsunuz. Örnek-1 : Aranan ad "Elif" olsun, harf tablosundan E-L-İ-F harflerinin karşılığını bulup alt alta getiriyoruz ve isim falına bakılmış oluyor. "Daimi bir ruhsal karışıklık içerisindesiniz. Belki de buna bağlı olarak sanatsal yönleriniz ağır basıyor. Kırılgan bir yapıya sahipsiniz. Aynı zamanda sukuneti seven, güvenilir ve uysal bir yapıya sahipsiniz." HARFLER & ANLAMLARI A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder. B : Ön sezileri kuvvetli kişiliği temsil eder. En olumsuz olaylarda dahi umutlarını yitirmeyen kişiliktir, aynı zamanda. C : Güzel sanatlara yatkınlığı temsil eden duygusal kişiliği ifade eder. Ç : Zevk ve sefa düşkünü kişiliği ifade eder. D : Üstün gücü temsil eder, hırslı ve zorluklara direnen kişiliği ifade eder. E : ruhsal karışıklığı temsil eder, yani üzüntü ve sevinci birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri olan kişiliği ifade eder. F : Sakinliği temsil eder, uysal ve güvenilir kişiliğin işaretçisidir. G : İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusunu ifade eder. H : Sakin ve durağan bir kişiliği ifade eder. I,İ : Hassas, duygusal ve kırılgan bir kişiliği temsil eder. J : Kaprisli ve kıskanç kişilik belirtisidir. K : Başarılı, ünvan sahibi ve daima yükselen bir kişiliği ifade eder. L : Sanatsal yönleri olan kabiliyetli kişilik ifadesidir. M : Ticarete yatkınlık ve yüksek zeka seviyeli kişiliği ifade eder. N : Üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder. O,Ö : Gizemli kişilik sahibidir. Gizliliği sever ve duygularını açığa vurmaktan kaçınan tiplerdir. P : Kendinden emin kişilik, girdikleri ortamda kendine güvenli tavırlarıyla dikkat çekerler. R : Tereddütlü kişilik demektir, karar vermede zorlanmalar yaşarlar. S,Ş : Hayalperestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran kişilik. T : Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder. U,Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişilik. V : Kendi içine dönük, umursamaz bir kişiliği ifade eder, bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle hareket eden kişilik örneği. Y : Geçmişteki izleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar,geçmişlerini asla unutmazlar ve güçlü bir kişilik yapısı gösterirler. Z : Bilimsel açıdan başarılı, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik ifadesidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest tzeren Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2006 güzelmiş teşekkürler.. hemen baktım kendi adıma:D peki acaba bunları nasıl belirlemişler numeroloji mi diyolardı buna? yanlış yazmışta olabilirim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2006 ilginçç teşekurler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buraQ Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2006 bu eksik bi fal niye kötü bişey yok? mesela cinsi sapık, zeka eksikliği falan olan bi harf yok mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniss85 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2006 yoo olur mu negatif harfler yazmıyo sadece mesela buraq ta q yu düşünelim.. q burda herşeye kulp bulan vs anlamında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 benim adım biraz uzundu.Ona göre bisürü özelliğimmi var şimdi.N var a var h var var da var... O zaman ben bayağı nitelikli bir insanmışım. -------------------- bir tek kötü özelliğim dahi yokmuş bu fala göre o zaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 BİŞİhan heralde ismin.... lalehan,neslihan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 BİŞİhan heralde ismin.... lalehan,neslihan... niye adımı tahmin etmeye çalışıyosun ki dolunay benim adım bak işte yazıyooo;)lalehan diye isim olur mu hiçç.ayrıca hanife de olabilir adım değilmi?Sonra aslıhan var hazan var var da var..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 adı hande bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 ipucuuuu versene -------------------- adı hande bence hande kısa yaw uzun bi şi bulmak lazım dolunayhan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 cıık cık yalan söylüyor adı hande güven bana o ya uzun olsaydı anlamında öle dedi;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 e var,e o kadar iyi değil..olumsuz bi şi yok dedi..msl S\ş de yoktur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 ipucumu adım hande değil bu seçeneği eleyebilirsiniz:)Güzel oyun oldu ama heee harf vereyim ismimi bul. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 evet,onu diyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 e var,e o kadar iyi değil..olumsuz bi şi yok dedi..msl S\ş de yoktur... s/ş hayalperest olumsuz bir özellik mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 hmm, herşeyin fazlası zarar...ancak bir amacın varsa iyidir, eğer yoksa rüzgardaki yaprak gibi olursun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Kusurluyum o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 açıktım ben,sana yemek ısmarlasam,iki işi birden aradan çıkarsam olmaz mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 5 de 3:).......duyarlılık%60 özgüllük%99 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 12de 12,soyadla birlikte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 O,Ö : Gizemli kişilik sahibidir. Gizliliği sever ve duygularını açığa vurmaktan kaçınan tiplerdir.(eh azbucuk) Z : Bilimsel açıdan başarılı, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik ifadesidir.(okumayı severim ama basarı malesef:)... ) G : İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusunu ifade eder.(öyleyim) U,Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişilik.(yorum yok) R : Tereddütlü kişilik demektir, karar vermede zorlanmalar yaşarlar.(bazen) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 mışım;Hayalperestliği, Üzüntü ve sevinci birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri olan kişilik,Tereddütlü,Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek,Geçmişteki izleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar,geçmişlerini asla unutmazlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 "e" doğrudur öyleymişim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusunu ifade eder. Gizemli kişilik sahibidir. Gizliliği sever ve duygularını açığa vurmaktan kaçınan tiplerdir. Bilimsel açıdan başarılı, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik ifadesidir. Üstün gücü temsil eder, hırslı ve zorluklara direnen kişiliği ifade eder. ruhsal karışıklığı temsil eder, yani üzüntü ve sevinci birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri olan kişiliği ifade eder. ortaya güzel bişi çıkmış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.