Guest mavi_boyss Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2006 selam yeteneklerimizi test etmeye devam edelim mi? ilk bölümü yapanlar bunu uygulayabilir. bir sehpanın üzerine koyu renkli bir ötü serin. ve ortasına bir mum yakıp ışığı söndürün. mumun alevinin en altına bakın. mavi bir renk göreceksiniz yavaş yavaş alevin üstüne baktığınızda mavi rengin kaybolduğunu ve sarıya doğru döndüğünü göreceksiniz. aslında mavi renk o alevde kaybolmuyor.alevin etrafına bakın.çok ince bir çember gibi mavi rengin alevi sardığını göreceksiniz. Bunu kaç kişi görebiliyor? İlk kez yapanlar genellikle alevin etrafında sarı bir küre görür. Mavi renk bu küreyi sarıyor. NOT: eğer yeteneğiniz varsa ve biraz konsantre olabilirseniz kolaylıkla görebilirsiniz. Çalışma sırasında alevin dibinden yukarıya doğru bakın. Daha kolay olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 akşam eve gidince bir deneyelim bakalım. sonuçları yarın yazarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 bende bir deneyeyim bakalım olacakmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 sunuçları merakla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 çok ilginçti. bu mavi çember belli belirsiz gibi ve bana daha çok yeşile benziyormuş gibi geldi. Akşam misafir yüzünden çok yorgundum ve geç saatte yapmaya çalıştım. bu akşam tekrar bakacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Hiiih ben unuttum elime yazayımda akşam muhakkak yapayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 ya bende ne akla hizmet o saatte oda karanlık kalkıp gözlüklerimi almayada üşendim. kör kör bakmaya çalıştım bu akşam tam teşekküllü bakacağım inşallah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 üçüncü test biraz daha zor olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 sen şu göze bir baksana bütün testler düz gelir,ters gider. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 o zaman sen bir psişiksin Seans yapabiliriz yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tek_burak Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Selam arkadaşlar:> psişik yetenekler ne anlama geliyor bu konu da hiç bir fikrim yok bana yardımcı olurmusunuz şimdiden saolun............... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 taktın seansa git başkasıyla yap neden ben, bak cancanında doloress inde cin leri var.ben seansımı tek başıma gerçekleştireceğim. hiç bulaşma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2006 inş.kafa bulmuyorsundur bizimle denedim denemesine de,o pahsettiğin çember,tam olarak bir çember değildi. ben daha önceleri ateşin dibinin mavi olduğunu sanırdım.ama bu sefer baktığımda mavi rengin sarı ateşin etrafında olduğunu gördüm. yani mavi olan kısmı ateş değildi.mavilik ateşin dışında bişeydi,hemde baya bi dışında,sarılıkla arasında azda olsa bi rboşluk vardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 arkadaşım hani nerede bizim test 3 aaaaaaa hadi ama bak çok bekledik.sıkılırım ben sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 ilk ikisinin sonucu ne oldu ki. Özellikle ikincisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 biz sonucu yazdık buna sen karar ver. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 ok. üçüncüsünü yazıyorum. yeni başlık açarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 ALINTI(tek_burak @ 30 09 2006, 13:15 ) 14888[/snapback] Selam arkadaşlar:> psişik yetenekler ne anlama geliyor bu konu da hiç bir fikrim yok bana yardımcı olurmusunuz şimdiden saolun............... [/b] psişik yetenekler, bir insanda bulunan gizli güçler,kuvvetli hisler,olayları önceden tahmin edebilme,olacakları görebilme,kahanette bulunabilme,vs...vs... sıra dışı olmada diyebiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Hem bi kere arkadaş senle beraber davet yapmak istiyo. Bizi ne karıştırıyosun. Biz Dolaress le yapcaz davet i: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 evet biz ayrı yapcaz bakıyorumda benim adım geçti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 daha önce bi kitapta okumuş ve denemiştim olmuştu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danteAnIL Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 2 sinde de başarılı oldum... testlerin güzel bir de 3cüyü denicez herkese başarılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethel_Crowley Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2008 bende bi resim war,içinde 11 tane gizli yüz var.ilk önce bu yüzleri bulurken zorlandm ama şimdi resme her rastladığımda yüzler gözlerimin önüne seriliyor.aynı şekilde birkaç tane daha war ama biri yeter... sizce bi psişik yetenekle bi ilgisi olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 çok Saolasin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.