ErSt_QuEr Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 benim bi arkadaşta var bi sürü taktik. Hemde kocasının yüzüne söylüyo ( tehdit ediyo açıkcası). Bi tanesini yazayım. Koca köfteyi çok seviyo. Bimkide bardağı kırıp camı toz haline getirip köfte hamuruna katacakmış ve kızartıp yanında güzel bir pilav ve de salata ile servis yapacakmıııış. grisi gelir artık diyoo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 o nasıl aşk öle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 İlk çağlardan galiba bu teknoloji yok giysi üst baş yok köprü desen zaten hiç yok Sadece aşk varrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 aslında o da bu yokluklardan dolayı olamıyo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 valla çok güzel öldürmüş ne diim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 güsel öldürmüş gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 keşke her ölüm sevdiğine sevgini söleme uğraşında iken olsa ama kızda çok gaddarmış canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 hehehehe kadınlardan korkulur valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doqukan_gs Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 ALINTI(gizemlikorsan19 @ 8 10 2006, 13:41 ) 16357[/snapback] hehehehe kadınlardan korkulur valla [/b] HEHE koptum valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 çocukta karşıdan karşıya aşık olmuş o da ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satan Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 o kadınlara hastayım ya .onlarsız olamam ..onları çok seviyorum ..özelikle aşkımı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 "aşkın" bu yazıyı görse heralde pek memnun olmazdı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 aynen böyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satan Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 ya bütün kadınlara yok demem . hem güzeller , hemde nadide çiçek gibiler .ama despot olduğumdan onlarada taviz vermem .. yani hem sever hemde mesafeyi korurum .egemenliği onlara bırakmam.. aslan senbolu, neyi temsil ediyorsa bende öyleyim .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melek Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 öyleyse sen çok eşlisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 cok konusarak over dose dan oldurenleri de vardir kadinlarin bana gore en tehlikelileri bu turdur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 hahahah kadının çok konuşanı beni bile öldürüyo erkeği nasıl öldürmesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
talex Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2006 guzel ama bunun tam tersi olasydı yine şaşmazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2006 ALINTIhahahah kadının çok konuşanı beni bile öldürüyo erkeği nasıl öldürmesin. [/b] Ayrıca susarakta bu işin başarılabildiğini biliyorum.... kendimden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysatanhekate Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2006 bence kadınların konuşanıda konuşmayanıda hoş , hepsi harika cidiyim onlarsız yapamam yamıyorum ' olmuyor olamam ' kadın olsun çamurdan olsun .arkadaşlar kız arkadaşlarım bile bana dayanamıyor cidiyim erkeklerden arkadaş edineceğine çok konuşan bir kız arkadaş edin daha iyi ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deat_knight777 Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 bu abi bi daha sevgilime seniseviyorum demicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 büyük çoğunluğu övdüğü insanlara acı çektirir(öldürür),fakat kendisine acı çektirinlerin kuyruğu olurlar...(yaşatır)yaşayanda kendi boktan egosunun içinde yüzer durur!... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Gerizekalılar. İyi olmuş erkeğin düştüğü. Kadında orada psikolojik sorunlu heralde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.