Jump to content

Cinsel enerjinin karşımdaki kişi tarafından çekilmes

Noneuntitled

Önerilen Mesajlar

Merhaba. Enerji alanınıza böyle bir müdehale yapılması ve bu enerjinin kullanılması ile ilgili çok geniş bir araştırma yapmaya ihtiyacım var. Bu nasıl yapılır? Böyle bir uygulama varsa bunu nasıl önleriz ya da bu yaşanmadan nasıl korunmalıyız?

Varsa kitap ya da kaynak arıyorum ama başınızdan geçen bir durum varsa bu konuda aydınlatıcı bilgi alabilirsem çok mutlu olacağım. Bilenler bana bu konuda yardımcı olabilirler mi? 

Teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu konuda engin bilgiler içeren bir kitap türkçe olarak şuan piyasada mevcut . Cinsel güç veya kanatlı ejderha - Omraam Mikhael Ainvanhov . Öğreneceğiniz temel şey zaten majikal müdahaleye bile gerek kalmadan enerjilerimizin çalındığı . Buradaki nihai korunma tasarruflu olmak ve manevi pratikler ile hayvansal tabiatımızın ürettiği yayılımlardan olabildiği kadar arınmak olacaktır . İçeriden korunmayan bir kaleye dışarıdan sızmak zor olmayacaktır . ;))

• Beğeni 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

24.05.2024 - 12:21 tarihinde, Noneuntitled yazdı:

Hayır ilişkim olan biri değil. Bu konuda ruhsal olarak iletişime geçen biri var.  Ben söylemeden başkaları da bu bilgiyi onayladı.

Teşekkür ederim yanıtlar için. 

Forumda tüm kötülüklere karşı sihirli toz formülü vardı . Bunu arayıp kullanabilirsiniz . Biri özel bir teknik uyguluyor demek ki . 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...