lucissferre666 Oluşturma zamanı: Haziran 2 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2 normalde uyumuyorum son 1 aydır ama nedense dün gece aşırı uyku bastı (normalde gelmezdi uyku) ve uyudum uyuduğumda ilginç bir alandaydım yerde pentegram çizili, 5 6 kişi belki daha fazla kişi etrafında el ele tutuşmuş dönüyorlardı ve yanımdada birisi varı ama çok belli o daha yüksek mevkili biriydi sonrasında ilginç bi mantra tarzı bişey duydum sonra rüya sonlandı 8 yıldır bu işlerle iç içeyim ailemdede bu yolda ilerleyen kişiler var ve geçmiştedeyükselmiş çoğu aile ferdim normalde bende bi coven bulmak isterdim ama son zamanlarda ara vermiştim biraz spiritüelizme ve aniden bu olay oldu yani demeye çalıştığım 1. olarak nasıl bulueum onları 2. neden ben dikkat çekecek birşey yapmadım son 1 yıldır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Absoluta Virtute Yanıtlama zamanı: Haziran 3 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3 Ekolünüz size geri dönme zamanı geldiğini hatırlattı. Umarım o mantra tarzı birşeyi aklınızda tutup bir yere yazmışsınız. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lucissferre666 Yanıtlama zamanı: Haziran 4 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4 03.06.2024 - 07:05 tarihinde, Absoluta Virtute yazdı: Ekolünüz size geri dönme zamanı geldiğini hatırlattı. Umarım o mantra tarzı birşeyi aklınızda tutup bir yere yazmışsınız. büyük ihtimalle cavabınız için teşekkürler mantrayı aklımda tuttum ama aşırı karmaşık ve anlaşılmaz not edecek yanını anlayamadım malesef Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lucissferre666 Yanıtlama zamanı: Haziran 4 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4 03.06.2024 - 07:05 tarihinde, Absoluta Virtute yazdı: Ekolünüz size geri dönme zamanı geldiğini hatırlattı. Umarım o mantra tarzı birşeyi aklınızda tutup bir yere yazmışsınız. ayrıyetten sizin cevap vermeniz biraz ilginç oldu son zamanlarda sizin yazılarınızı ve cevaplarınızı görüyordum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 4 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4 8 yıl uzun bir süre, bu süre içerisinde haberci rüyalar görüp onları yorumlayıp kendi yolunuza uyarlamanız gerekliymiş sanki, Coven bulmak, bakın bunu son on yıldır çok duyuyorum, coven aslında bulunmaz, Yol sizi ona bir şekilde ulaştırır ya da coven ile yollarınız kesişir. İç içe olduğunuz konular neyse onlara odaklanıp Mantranız ile bağ kurmaya çalışın, simgesel öğeleri küçümsemek gerek, gerçekten çok büyük anlamlar ifade ediyor. Ses demişsiniz nedir ses? Kelime mi cümle mi anlamlı ya da anlamsız mi fonetiği nasıl? Bunu bilirseniz zaten tabakta sunulmuş size her şey 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adam Kadmon Yanıtlama zamanı: Haziran 5 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5 Ortada bir rüya görmüşsünüz . Bu bir çağırım rüyası gibi duruyor . Belli bir yolun çerçevesinde yüksek rütbeli birini görmek ikilemler içerisinden zamanla tekrardan netliğe çıkacağınıza ve o konudaki ılık tutumunuzu aşabileceğinizi gösteriyor . Yaşantınızda rehberliğe açık hale gelin . 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.