Kawazaki Oluşturma zamanı: Temmuz 15 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 15 Öncelikle yaşım 13, 2 yıl önce arkadaşlarımızla aerokinezi çalışıyorduk 1 ay boyunca çalıştık en sonunda istediğimiz ağacı sallayabiliyorduk sonra bir arkadaşımız taşındı ve herkes bırakmaya başladı. Sonra bir hafta önce yeniden başlama kararı aldım internetten bir teknik aldım. Teknik: bu tekniğin amacı rüzgarı kendime çekme İlk önce rüzgarın salladığı bir cisim gerekiyor ağaç vb. (ağaçlardan örnek vereceğim) Başlamadan önce rüzgara bir renk vermemiz gerekiyor ben mavi rengi seçtim sonra gözlerimizi kapatıyoruz ve ağacı imaje ediyoruz rüzgarın ağacın dallarının sallandığını ve ordaki rüzgarın soğukluğunu vb. hissetmemiz gerekiyor ondan sonra ağacın etrafında mavi bir renk döndüğünü ve o rengin(rüzgarın) salladığını imaje ediyoruz. Mavi renk yavaşça bana geliyor ve bana çarpıyor devam ediyor böyle böyle rüzgar bize doğru geliyor Bu tekniği bir hafta boyunca uyguladım ve tek bir rüzgar bile gelmedi sizce bu teknikte bir yanlış mı var ve yanlışsada aerokinezi yapabilen biri bana teknik verebilirmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bpdI Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 Büyük kütleli cisimlerde ve yoğun hava sirkülasyonu olan mekanlarda denemek yerine çalışmalarını daha ufaktan başlatmak senin adına sağlıklı bir gelişim sağlayabilir😇 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 Tek başınıza elde ettiğiniz enerji ile toplu halde elde ettiğiniz enerji farkından olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kawazaki Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 35 dakika önce, nevermore yazdı: Tek başınıza elde ettiğiniz enerji ile toplu halde elde ettiğiniz enerji farkından olabilir mi? nasıl yani anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kawazaki Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 (düzenlendi) Bir saat önce, bpdI yazdı: Büyük kütleli cisimlerde ve yoğun hava sirkülasyonu olan mekanlarda denemek yerine çalışmalarını daha ufaktan başlatmak senin adına sağlıklı bir gelişim sağlayabilir😇 daha ufaktan derken neyi kastettiğinizi anlayamadım? Temmuz 15 Kawazaki tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kawazaki Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 7 dakika önce, Kawazaki yazdı: daha ufaktan derken neyi kastettiğinizi anlayamadım? daha yeni anladım ama mesajı silemiyorum o yüzden bunu yazayım dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kawazaki Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 Bir başka sorum var aerokinezi ile rüzgarı keskinleştirip birşey kesebilir miyim? ve aşırı şiddetli rüzgar yapabilir miyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bpdI Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15 58 dakika önce, Kawazaki yazdı: Bir başka sorum var aerokinezi ile rüzgarı keskinleştirip birşey kesebilir miyim? ve aşırı şiddetli rüzgar yapabilir miyim? İlgini ve merakını anlayışla karşılıyoruz en azından ben öyle ancak marvel ya da avatar evreninde değiliz lütfen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kawazaki Yanıtlama zamanı: Temmuz 16 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16 16 saat önce, bpdI yazdı: İlgini ve merakını anlayışla karşılıyoruz en azından ben öyle ancak marvel ya da avatar evreninde değiliz lütfen. internette rüzgarı keskinleştirme tekniği diye birşey görmüştüm ondan dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.