Diosadelaluna Oluşturma zamanı: Ağustos 13 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13 Black-Doom metal gruplarının en iyilerinden bir tanesi Thurisaz, İzmir, İstanbul, Ankara da konser verecek. Thurisaz can yakar, ayrıca can tamir eder. Duygularınıza tercüman bir gruptur. Ayrıca konser de, Thurisaz'ın gitaristi Mattias ve basçısı olan Hannes'in diğer grubu Ka'una da, Thurisaz öncesi sahneye çıkacak. Bu şehirlerde yaşıyorsanız ve gitme imkanınız varsa kaçırmayın derim, bir daha gelirler mi, ya da ne zaman gelirler bilinmez. Kulaklıkla son ses dinlerken bile duygu orgazmı yaşatan bu grubun müziklerini, canlı performans olarak dinleyecek olmak mükemmel bir his. Bu grubu bilenler zaten konserin olacağından haberdardır. Ama metal müzik -özellikle doom türü- seven, ve yeni tanışmış olup da, kaliteli bir konser tecrübesi yaşamak isteyen ilgililere duyrulur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 13 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13 Bir kaç defa izlemiştim, sevdiğim gruplardan, tarih uygun olursa gitmeyi düşünüyorum. Sahneleri de oldukça iyi, müzikleri zaten tartışılmaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diosadelaluna Yanıtlama zamanı: Ağustos 13 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13 Gidecek olmana sevindim nevermore, kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak görüyorum ben de açıkçası, altın değerinde bir grup bence 🙌 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.