bpdI Oluşturma zamanı: Ağustos 19 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19 merhaba arkadaşalar, daha demin eve doğru yürüyordum bir kedinin güvercine saldırdığını gördüm ama bıraktı öldürmedi, kuş baya yapılı da bir şey. Sonra yola doğru yürüdü hayvan, ben de araba çarpmasın diye başında bekledim ama uçamıyo kanatlarını açsa bile. Kontrol ettik kan göremedik ayakları birbirine bağlanmıştı hatta insan mı yaptı diye düşündüm de anlamadım yine ama çok tuhaf öyle de yürüyememesi gerekiyordu çözdük ama yine uçamıyor. Eve getirdim şimdi şehriye ve pilav verdik olduğu kutuya bide su koyduk ama çok korkmuş sindi bi köşeye. Ne yapabilirim bu hayvan için bilgisi olan var mı? Üç tane kedim var eve sokmam tehlikeli olur ayrıca hastalık kapmaktan çekiniyorum. Eldiven alıp yarın daha geniş bir kutuya geçiricem onu ama başka önerebileceğiniz bir şey var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bpdI Yanıtlama zamanı: Ağustos 20 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20 tekrar kontrol ettim vefat etmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.