Melekkanatları Oluşturma zamanı: Ağustos 30 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30 Merhaba arkadaşlar nasılsınız size bir şey danışmak isterim bir gün ilginç bir olay oldu gece uyuyorum bir şeyler gördüm lakin hatırlamıyorum ama değişik şeyler olduğunu biliyorum sadece ve sabah uyandığım sol elime kına yakılmış evet bildiğiniz kına ve kokusu taptaze geliyor ve 3 hafta hiç gitmedi ilk gün ki gbi kokuyordu ve aileme söyledim böyle bir şey nasıl olur diye şaşırdık okulda bile kimse inanmadı sen yakmışsındır bizle kafamı buluyorsun diye güldüler sonra biraz araştırma yaptım kimisi cin düğünü kimisi şeytanın kınası kimisi allahın lütfü kimsi uzaylıların alıkoyması ve onların bir parçası olduğunu yazıyordu ve hala ne olduğuna karar veremiyorum . Bilgisi olan varsa bilgi verirse memnun olurum çok teşekkür ediyorum o güzel vaktinizi ayırdığınız için..❤️ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.