dilarathena Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2024 Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2024 siteye kayıt olmak için 2 yıl beklemiştim girdigim zaman yine az çok aktiflik vardı ama şimdi kimse yok nerdeyse uzuldum böyle olmasina Alıntı
Doğruluk İzcisi Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2024 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2024 Gerçekten üzücü. Ama yapacak bir şey pek yok. Bilgim olsa paylaşırdım bir şeyler. Bende bilgi edinmeye çalışıyorum. 1 Alıntı
emredoganaye Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2024 Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2024 Yeni keşfettim ve aradığım her şeyin bu sayfada olduğunu öğrendim ve bu cok iyi saklı kalmış bir forum Alıntı
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2024 Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2024 (düzenlendi) Gnoxis Gurme işidir, ağzının dadını bilenin kullanmaktan keyif aldığı bir sitedir. O yüzden herkes bilmez ve herkes kullanmaz. Old'lar için bir kaçış mekanı, arada uğranıp yad edilecek güzel insanlar ve 2000'lerin başından kalma güzel hikayelerin okunabileceği kadim bir diyardır. ❤️ Kasım 27, 2024 PatavatsiZ tarafından düzenlendi 3 Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.