dianaaa Oluşturma zamanı: Cuma saat 17:22 Paylaş Oluşturma zamanı: Cuma saat 17:22 bazı müslüman arkadaşlarım olmuştu. herhalde müslümanlar kurana inanıyorlar büyüye de inanırlar diye düşünerek bir çok müslüman arkadaşıma paranormal olaylara inanır mısın diye sordum. 'hayır inanmıyorum' dediler. 'ama sen müslüman değil misin? müslümanlar kurana inanır ve kuranda da büyüye dair birçok şey var' dedim. öyle kalakaldı. XD. zaten ytde bu tür paranormal olaylarla ilgili videoların altında boş boş sallayan insanların çoğu müslüman. yaşı büyük veya genç olsun. (kesinlikle müslümanlara karşı bir saygısızlığım yok ama gerçekten saçma. bu da 'bazı' müslümanların nasıl kuranı bilmeden ezbere müslüman olduklarının bir kanıtı.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğruluk İzcisi Yanıtlama zamanı: Cuma saat 17:27 Paylaş Yanıtlama zamanı: Cuma saat 17:27 Kendi kanaatimce müslümanların bazıları sırf büyükleri müslüman diye müslüman. Araştırmıyorlar. Tabii ki kendi fikrim. Karalama amacım yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 21:00 Paylaş Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 21:00 Konu başlığının yanlış yerde olmasını şimdilik görmezden geliyorum ancak bahsettiğiniz tamaen cahillik .. Bunun inanç ile pek alakası yok .. Yabancı sitelerde farklı inanç sistemlerine inanan insanlarda da aynı durum var 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dianaaa Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:51 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:51 01.12.2024 - 00:00 tarihinde, nevermore yazdı: Konu başlığının yanlış yerde olmasını şimdilik görmezden geliyorum ancak bahsettiğiniz tamaen cahillik .. Bunun inanç ile pek alakası yok .. Yabancı sitelerde farklı inanç sistemlerine inanan insanlarda da aynı durum var idare edin yeniyim burada 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.