psychicouple Oluşturma zamanı: Kasım 30 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 30 Merhabalar bir çok kişi bu olaylara saçmalık vb. Gibi yorumlar yapmış. Ben ve eşim hayatta yaşadığımız deneyimlerin bir kaç tanesini yazmak istiyorum. Ben Arif 30 yaşımdayım küçüklüğümden beri psişik olaylar yaşadım ve halen yaşamaktayım. Küçüklüğümden beri hiç birşeye gerek duymadan insanların aura'larini görebiliyorum farklı varlıklar ile temasa geçebiliyor ve maaalesef hayatımızda etkileyebiliyor,eşim de bulunduğu ortamdaki enerjileri hissedebiliyor.. pek çok şey... Kesinlikle cin musallat vb şeylerden bahsetmiyorum ... Bu psişik varlıklar gerçekten de var bulunduğunuz evinizde yerinizde herhangi bir negatiflik sürekli kavga gürültü şiddet vb şeyler yaşıyorsanız kendi dunyanizda göremediğiniz geçmişte yaşanan hayatlardaki kalıntılarin enerjisel olarak etkisi çoktur ve bulunduğunuz yerde negatif varlık veya enerjilerin olup olmadigini öğrenmek için bilgi almak isterseniz lütfen yazmaktan çekinmeyin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychicouple Yanıtlama zamanı: Kasım 30 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30 Eklemek istiyorum biz bilimsel olarak kanit sunmayı hedefleyen bir ekibiz. Kullandığımız elektronik cihazlar doğrultusunda bunlara somut kanıtlar toplamayı hedefleyen bir ekibiz Kullandığımız cihazlar fotoğraflardadir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.