Serdar Yıldırım Oluşturma zamanı: Aralık 5 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 5 ATATÜRK YILDIZ OLMUŞ Atatürk yıldız olmuş Anadolu'yu aydınlatan Atatürk yıldız olmuş Dünya'yı aydınlatan. * * * * Çok büyük ve görkemli Eşine rastlanmayan Bir rakibi olmayan Can üstüne can katan. * * * * Atatürk yıldız olmuş Yüreği sevgi dolu Atatürk yıldız olmuş Beyni insanı seven. * * * * Fetihe yanlış diyen Milletleri kollayan Çağ üstüne çağ atlayan Atatürk yıldız olmuş. SON ----------------------------------- YILDIZLAR SÖNMEZ Yıldızlar sönmez Atatürk bitmez Sen unutulursun Atatürk unutulmaz. * * * * Atatürk vatan sevdasındaydı Çok seviyordu vatanını Saldıran düşmana karşı koydu Düşmanla savaştı, onu yendi. * * * * Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Atatürk'ü neden sevmiyorsun? Bir ömür bağışladığı için mi, O'nu kabul etmiyorsun? * * * * Yanlışa düşme bundan sonra Atatürk'ü önder kabul et Çağdaş uygarlık yolunda Bir adım da sen at. SON --------------------------------------- BOMBA YAĞMURU ALTINDA Bomba yağmuru altında Sürdürmek yaşamını Sonsuzluk ölçüsünde Ortaya koymak canını. * * * * Ne varsa insanların korktuğu Bir torbaya doldurup Atmak Çanakkale'nin Söz dinlemez sularına. * * * * Kışlar sert geçer boğazda 1.5 yıl Çanakkale'de İngiliz, fransız savaş gemilerinin Ömür törpüsü bombalarının Katlettiği güzelim askerlerin. * * * * Bunlar binlerce, on binlerce Anadolu için, genç nesiller için, Vazgeçtiler yaşamlarından Çocukları ve torunları Özgür ve bağımsız yaşasın diye. * * * * Ey yeni neslin Özgür ve bağımsız insanı Çanakkale'de senin için, Feda ettiler yaşamlarını Sen bağırarak söylesene Özgürlük türküsünü. SON ----------------------------------------- 29-12-2023 tarihinde oynanamadı. SÜPER KUPA FİNALİ Çok iyi vurdular topa Elediler takımları Hedefleri Süper Kupa Hak ettiler alkışları. * * * * İsimleri FB. GS. Seyirciler maça gelse Futbolcular sahaya çıksa Açılsa Atatürk pankartları. * * * * İstiklal Marşı okunsa Stada coşku dolsa Seyirciler bir coşsa Ne dert kalır ne korku. * * * * Bütün bunlar olmadı Takımlar sahaya çıkmadı Maç oynanmadı Türkiye'ye dönüldü. * * * * İstiklal Marşı yasak Atatürk pankartı yasak Ey Arabistan, Arabistan Şu yasaklardan bir kurtulsan. SON --------------------------------------------- ATATÜRK'Ü ÖRNEK ALDIM Kendime Atatürk'ü örnek aldım Yalnız kalmadım zirve yolunda Benden ayrılmak istese de özlemlerim Tutkularım bizi bir arada tuttu. * * * * Fikrini söylemiştir Atatürk her konuda Yönlendirmiştir gelecek nesilleri İnsanlar mutlaka NUTUK'u okumalıdır NUTUK ışığında yolunu bulmalıdır. * * * * Araştırmalıdır Atatürk'ün hayatını Olmalıdır konu hakkında bilgi sahibi Atatürk'ü önder kabul etmelidir İyiye, güzele doğru yol almalıdır. SON ------------------------------------------- BEN TÜRKLÜĞÜ KURTARMA SEVDASINDAYIM Her millet kendi bayrağı altında özgür ve bağımsızdır Boyunduruğu altına giremez bir millet başka bir milletin Fikirler başkadır, düşünceler farklıdır Fikirler değiştirilemez tehditle, zor kullanmayla. * * * * Sen şuna inanıyorsun diye herkesten aynı davranışı bekleme Belki o şuna değil, buna inanıyordur Kıvrımları farklıdır insan beyninin Bir başkası yeşil diyebilir senin mavi dediğine. * * * * Irkını, kimliğini, kişiliğini araştır Bakalım sen bu araştırmada hangi seviyedesin Zirvede zannederken sen kendini Yeraltı mağarasında uyukluyor olabilirsin. SON Yazan: Serdar Yıldırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.