citepet Oluşturma zamanı: Pazar saat 08:07 Paylaş Oluşturma zamanı: Pazar saat 08:07 Dostlar merhaba, reiki ile ilgilenen kişilere bir kaç sorum olacaktı. Usui reiki için uyumlanmak istiyorum. Ankara'da önerebileceğiniz biri var mı? 2. Sorum psişik enerjileri güçlendirmek için kullanabilir miyiz? 3. Sorum ise kundalini reikide mesela doğum travması icin uygulama var. Usui reiki'de de bunu yapabiliyor muyuz? Şimdiden tesekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
citepet Yanıtlama zamanı: Pazar saat 08:16 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazar saat 08:16 7 dakika önce, citepet yazdı: Dostlar merhaba, reiki ile ilgilenen kişilere bir kaç sorum olacaktı. Usui reiki için uyumlanmak istiyorum. Ankara'da önerebileceğiniz biri var mı? 2. Sorum psişik enerjileri güçlendirmek için kullanabilir miyiz? 3. Sorum ise kundalini reikide mesela doğum travması icin uygulama var. Usui reiki'de de bunu yapabiliyor muyuz? Şimdiden tesekkürler + olarak 4. Sorum ise kundalini reiki daha pratik bir uygulama var diye öğrendim o yüzden buna uyumlanmayı istiyorum ilk önce fakat bir çok kisi ilk önce usui reiki ogrenmem gerektigini söylüyor siz ne düşünuyorsunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.