777 Oluşturma zamanı: Pazar saat 13:37 Paylaş Oluşturma zamanı: Pazar saat 13:37 Merhaba, erkek arkadaşım gnoxis hesabının şifresini yaklaşık birkaç ay önce kaybetti. Şifremi unuttum kısmından çokça kere mail göndermeyi denedik fakat gelmiyor. İletişim kısmından da site yetkililerine ulaşmaya çalıştım fakat onay maili dahi gelmedi hesabıma. Bu konu ile alakalı bir moderatör bana pm atarsa çok memnun olurum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Salı saat 19:48 Paylaş Yanıtlama zamanı: Salı saat 19:48 12.01.2025 - 16:37 tarihinde, 777 yazdı: Merhaba, erkek arkadaşım gnoxis hesabının şifresini yaklaşık birkaç ay önce kaybetti. Şifremi unuttum kısmından çokça kere mail göndermeyi denedik fakat gelmiyor. İletişim kısmından da site yetkililerine ulaşmaya çalıştım fakat onay maili dahi gelmedi hesabıma. Bu konu ile alakalı bir moderatör bana pm atarsa çok memnun olurum. Konu maalesef benim yetkimi aşıyor ancak yönetim paneline sıkıntıyı ilettim. Geri dönüldüğünde bilgi vereceğim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.