Jump to content

E-Mail Destek Talebi

777

Önerilen Mesajlar

Merhaba, erkek arkadaşım gnoxis hesabının şifresini yaklaşık birkaç ay önce kaybetti. Şifremi unuttum kısmından çokça kere mail göndermeyi denedik fakat gelmiyor. İletişim kısmından da site yetkililerine ulaşmaya çalıştım fakat onay maili dahi gelmedi hesabıma. Bu konu ile alakalı bir moderatör bana pm atarsa çok memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

12.01.2025 - 16:37 tarihinde, 777 yazdı:

Merhaba, erkek arkadaşım gnoxis hesabının şifresini yaklaşık birkaç ay önce kaybetti. Şifremi unuttum kısmından çokça kere mail göndermeyi denedik fakat gelmiyor. İletişim kısmından da site yetkililerine ulaşmaya çalıştım fakat onay maili dahi gelmedi hesabıma. Bu konu ile alakalı bir moderatör bana pm atarsa çok memnun olurum.

Konu maalesef benim yetkimi aşıyor ancak yönetim paneline sıkıntıyı ilettim. Geri dönüldüğünde bilgi vereceğim 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...