jupiterakrep Oluşturma zamanı: Çarşamba saat 16:35 Paylaş Oluşturma zamanı: Çarşamba saat 16:35 Merhaba, anne tarafımdan akrabamızın evine, bizim görüşmediğimiz baba tarafından bir akrabamız kahve içmeye gider gibi gidiyor. O gün regl olduğunu söylüyor ve pet değiştirmem lazım bana poşet verir misiniz diyor. Banyoya gidiyor ve çok uzun süre banyodan çıkmıyor. Sonra banyodan çıkıp, reglim hiç gelmemiş değiştirmeme gerek kalmadı deyip poşeti bırakıyor. Kadın evden gittikten sonra anne tarafımdan akrabam tesadüfen banyoyu temizlerken banyo dolabının üzerinde, tavana yakın (yüksek yere) rulo yapıp yapıştırılmış 2 adet kanlı regl pedi buluyor. Büyü olduğunu düşünüyoruz. Çünkü zaten pet değiştirmek istese poşet istemiş poşete koyup atabilirdi. Ama gizlice oraya yapıştırmış. Üstelik petteki kandan da yeni konulduğu anlaşılıyor. Her şeyi geçtim pet değiştirecek olsa 2 adet pet değiştirmez ki. Büyü işlerine de zaten meraklı bir tip. Fakat şunu merak ediyorum, bilenler aydınlatsın. Bizim akrabamızla hiçbir alıp veremediği yok, garezi yok kendi halinde bir insan. Bu tarz büyüler kan bağı nedeniyle akrabaların evine mi konuluyor? Üstelik 2 adet olduğu için muhtemelen 2 kişiyi hedef aldı. Bu konularda bilgisi olan var mı? Bu ne büyüsü olabilir? Ne yapmalıyız? Anne tarafımdan akrabam olduğu için bu büyüyü babama yapmış olamaz sanırım annemi ve beni hedef aldı. Bilen birileri lütfen yardım etsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizG. Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 14:57 Paylaş Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 14:57 varsayımda bulunmak mantıklı olmaz, bir şekilde bu "pedini unutan" akrabanızın ağzını aramanız en mantıklısı. direkt kanlı pedin bırakıldığı bir büyü yöntemi olacağını zannetmiyorum, bişi yapmaya çalıştıysa bile o şekilde tutmaz zaten. konu üzerine epeyce düşündüyseniz zaten yeterince enerjinizden istifade etmiştir bu şahıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 16:42 Paylaş Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 16:42 Adet kanı ile yapılan büyüler var özellikle şark bölgelerinde çokça kullanılır ama bu şekilde değil bence rahat olun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sssxxx Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 22:28 Paylaş Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 22:28 Kendi adet kanını koyup yapılan büyü ne gördüm ne duydum. Büyü yapacağı kişiye ait kan alınır...Pedin içinde yazılar, semboller var ise bakmak lazım ama hiç görmedim böyle bir şey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.