Jump to content

İLAHİ ADALET

Ra_3_

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar ilahi adalet konusunu merak ediyorum ki şöyle; ben bir yaratıcının olmadığını düşünen ve hiç bir din ve tanrıya inanmıyorum. Lakin kafama takılan şudur:

hayatımızda yaşamayı istemediğimiz olaylar yaşamış birileri tarafından haksızlığa uğramış bazı şeyler elimizden alınmış derin ıstıraplar çektiğimiz olmuştur ve bu durum karşısında bize yapılanların bedelinin ödenmesini istemişizdir. Peki yaratıcıya inanmayan birinin ilahi adaletin olmasınada inanması tezat değil midir.? Farklı bakış açısından ateist biri olarak yapılmış kötü şeylerin bedeli evrenin bedel ödetme politikası olarak mı değerlendirmeliyiz.? Aslında ilahi adaletin yaratıcıyla alakasının olmadığını sadece evrenin çekim yasası gereği mi insanlar yaptıklarının bedelini öder.? Lütfen bilgi açlığımı giderin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...