Zaria0212 Oluşturma zamanı: Ocak 27 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27 Merhaba, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Bu ara evimde temizlik yaptığım da simsiyah uzun kesik saçlar buluyorum. İki kere çöpe attım bunu neden bilmiyorum saklamak istedim. Evimde siyah saçlı kimse yok. Sadece benim ailem geliyor. Başka gelen giden yok. Onlarda bu kadar siyah ve kalın saç tellerine sahip değil ve büyüyle falla uğraşmazlar. Bunun ne olduğu nu bilen birileri var mı? Beni biraz korkutuyor bu durum. Ne olduğunu öğrenebilirsem biraz rahatlayacağım. Resim yükleyecektim fakat yapamadım. teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gadreel Yanıtlama zamanı: Ocak 28 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28 Merhaba, tam olarak nerelerde buldunuz? Aynı yerlerde tekrardan bulduğunuz oldu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.