abdullah450 Oluşturma zamanı: Salı saat 22:10 Paylaş Oluşturma zamanı: Salı saat 22:10 Bi çok astral seyahat denemem oldu ama bi türlü astral seyahate çıkmayı başaramadım Sızın ilk astral seyahate çıktığınızda neler yaşadığınızı merak ediyorum Ben denemelerimde ; zeminin kaybolduğunu hissetim , elde karıncalanma , hızlı kalp çarması vb. şeyler yaşadım ama bi türlü çıkmayı başaramadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ceylin Özbursa Yanıtlama zamanı: dün saat 19:45 Paylaş Yanıtlama zamanı: dün saat 19:45 Başta meditasyon yaptım bir rehberle beraber ciktim yatagin sallandigini hissettim vücudumun titreşimini hissettim sonra ruhumun yükseldiğini hissettim kendimi izlerken buldum sonra arkadaşımın yüzünü düşünüp onun evine gittim işin garip olan kısmı şu ben arkadaşımın evini daha önce hiç görmemiştim ama arkadaşıma odasını anlattığında hepsini doğru bildim oda çok şaşırmıştı bundan 6 gün önce yaşadığım bir olay daha var sabah ezanina 3 4 dakika kala tüm vücudumun titredigini hissettim bı 3 4 saniye sonra yavaş yavaş ruhumun yükseldiğini hissettim ama çok korkmuştum hazır değildim bu yüzden geri döndüm ve bu olay gerçekleşmeden önce çok dua etmiştim gerçekten çıkmayı istiyordum ama bu kadar korkacagimi tahmin etmemiştim umarım sende deneyimlerin gerçekten çok güzel bir his 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abdullah450 Yanıtlama zamanı: 2 saat önce Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: 2 saat önce 29.01.2025 - 22:45 tarihinde, Ceylin Özbursa yazdı: Başta meditasyon yaptım bir rehberle beraber ciktim yatagin sallandigini hissettim vücudumun titreşimini hissettim sonra ruhumun yükseldiğini hissettim kendimi izlerken buldum sonra arkadaşımın yüzünü düşünüp onun evine gittim işin garip olan kısmı şu ben arkadaşımın evini daha önce hiç görmemiştim ama arkadaşıma odasını anlattığında hepsini doğru bildim oda çok şaşırmıştı bundan 6 gün önce yaşadığım bir olay daha var sabah ezanina 3 4 dakika kala tüm vücudumun titredigini hissettim bı 3 4 saniye sonra yavaş yavaş ruhumun yükseldiğini hissettim ama çok korkmuştum hazır değildim bu yüzden geri döndüm ve bu olay gerçekleşmeden önce çok dua etmiştim gerçekten çıkmayı istiyordum ama bu kadar korkacagimi tahmin etmemiştim umarım sende deneyimlerin gerçekten çok güzel bir his İnşallah deneyileyebilirim. Yanıt için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.