Jump to content

İlk astralinizde neler yaşadınız

abdullah450

Önerilen Mesajlar

Bi çok astral seyahat denemem oldu ama bi türlü astral seyahate çıkmayı başaramadım 

Sızın ilk astral seyahate çıktığınızda neler yaşadığınızı merak ediyorum 

Ben denemelerimde ; zeminin kaybolduğunu hissetim , elde karıncalanma , hızlı kalp çarması vb. şeyler yaşadım ama bi türlü çıkmayı başaramadım 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Başta meditasyon yaptım bir rehberle beraber ciktim yatagin sallandigini hissettim vücudumun titreşimini hissettim sonra ruhumun yükseldiğini hissettim kendimi izlerken buldum sonra arkadaşımın yüzünü düşünüp onun evine gittim işin garip olan kısmı şu ben arkadaşımın evini daha önce hiç görmemiştim ama arkadaşıma odasını anlattığında hepsini doğru bildim oda çok şaşırmıştı bundan 6 gün önce yaşadığım bir olay daha var sabah ezanina 3 4 dakika kala tüm vücudumun titredigini hissettim bı 3 4 saniye sonra yavaş yavaş ruhumun yükseldiğini hissettim ama çok korkmuştum hazır değildim bu yüzden geri döndüm ve bu olay gerçekleşmeden önce çok dua etmiştim gerçekten çıkmayı istiyordum ama bu kadar korkacagimi tahmin etmemiştim umarım sende deneyimlerin gerçekten çok güzel bir his

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

29.01.2025 - 22:45 tarihinde, Ceylin Özbursa yazdı:

Başta meditasyon yaptım bir rehberle beraber ciktim yatagin sallandigini hissettim vücudumun titreşimini hissettim sonra ruhumun yükseldiğini hissettim kendimi izlerken buldum sonra arkadaşımın yüzünü düşünüp onun evine gittim işin garip olan kısmı şu ben arkadaşımın evini daha önce hiç görmemiştim ama arkadaşıma odasını anlattığında hepsini doğru bildim oda çok şaşırmıştı bundan 6 gün önce yaşadığım bir olay daha var sabah ezanina 3 4 dakika kala tüm vücudumun titredigini hissettim bı 3 4 saniye sonra yavaş yavaş ruhumun yükseldiğini hissettim ama çok korkmuştum hazır değildim bu yüzden geri döndüm ve bu olay gerçekleşmeden önce çok dua etmiştim gerçekten çıkmayı istiyordum ama bu kadar korkacagimi tahmin etmemiştim umarım sende deneyimlerin gerçekten çok güzel bir his

İnşallah deneyileyebilirim.

Yanıt için teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...